Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ????????????

Dlaczego nie moge zajsc w ciaze?

Polecane posty

Gość ????????????

staramy sie o dziecko juz ponad 2 lata i nic....... robilismy badania i wychodza ok a ja dalej nie moge zajsc w ciaze ::((((

Ja zaszłam po 3 latach. Przestań o tym mysleć . Przyjdzie odpowiedni moment to sie uda

Gość to róznicaaa
angel...jak ktos nie ma problemow to moze sie udac ale gorzej ka te problemy sa i nie mozna zajsc w ciaze a autorko wszystkie tzn jakie???

Gość ????????????
bylismy u 3 lekarzy i dostalismy cale listy badan do wykonania - wszystkie wyszły w normie zarowno u mnie jak i u partnera. lekarze mowia ze od strony medycznej nie ma przeciwskazan - co wiec jest powodem braku ciązy.......??? Załamka

Gość ????????????
dodam ze mam juz 7 letniego syna a teraz taki problem z zajsciem w ciaze......

Gość to róznicaaa
hmmmmm czasem sa komplikacje i nie zawsze jak sie udalo z pierwsza ciaza szybko to nie znaczy ze z druga bedzie podobnie czasem trzeba wiecej czekac niestety ale jak jest ok to porostu daj na luz a maz robil badanie nasienia? bo to ze macie dziecko jeszcze o niczym nie świadczy meskie nasienie zmienia sie bardzo szybko a po 7 latach kto wie

Gość ????????????
tak robil badania i wszystko jest w normie...

Gość to róznicaaa
no to zostaje ci czekac az sie uda wazne ze juz 1 dziecko masz gorzej jak bys nie miala moze tak poprostu ma byc ludzie sie staraja latami o 1 dziecko a inni nie moga wogóle miec zawsze to jakies pocieszenie ze 1 dziecko masz chociaz jedno

Gość zadumana303030
Pozostaje poczynić dlasze kroki .. inseminacja in vitro

Jak macie badania porobione i sa ok.to coz sie martwisz:-D,wiem sama po sobie ze w takiej sytuacji powini robic tez badania na glowe,bo to w niej przewaznie jest problem.ja sypialam przez 10lat z moim facetem bez zabezpieczenia(raz bylo raz nie )i dopiero teraz w styczniu zostalam mama.polecam dla meza salfazin tabletki.wiec wylacz myslenie o tym,i nieczytaj dr.gogle,i dzialajcie na luzie.

Gość najlepeij isc na
zadumana303030 inseminacja nie koniecznie musi sie udac jest mnustwo par ktorym sie iui nie udaje i to wiele razy nawet jak sa zdrowe problem bardziej u autorki tkwi w psychice a dwa lata staran o 2 dziecko to jeszcze nie jest az tak duzo

Gość agiew
Najlepiej współżyjcie tylko podczas dni płodnych/owulacji. Plemniki będą silniejsze. Do określania tej fazy cyklu dobre są mikroskopy owulacyjne. Kup sobie może jakiś. Może Ci pomoże.

Gość jak zacznie
współżyć jedynie podczas owulacji, to niestety jeszcze bardziej się nakręci i nie pomoże to w zajściu w ciążę

hmm no to dziwne, bo wiesz jeśli po takim czasie bez skutku, a badania wychodzą ok to nie wiem co może to być przyczyną. Wiesz a może dobrze by było gdybyście zmienili klinikę, czy lekarza, bo wiesz nie zaszkodzi poradzić się kogoś innego, co może być przyczyną takiego stanu rzeczy. A jakbyś chciała namiary na dobrą placówkę to zajrzyj tutaj http://www.invimed.pl/ trzymam kciuki, żeby się udało.