Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamapooodluszka

troche o pieluszkach Dada z Biedronki

Polecane posty

Gość mamapooodluszka

Czytałam tutaj wiele pozytywnych opinii o pieluszkach Dada z Biedronki. I mam pytanie, czy takie pieluszki nadaja sie dla niemowlaczka? Kompletuje teraz wyprawke i zastanawiam sie, czy takie Dada moge kupic, czy raczej powinnam kupic jakies super Pampersy ?

Gość jaa polecamm
na początek orginalne pampersy, a potem owszem , mogą byc dady

Gość duza kawa z mleczkiem
używałam ich do 4miesiąca później córkę odparzały. niestety jedynymi pieluchami po jakich nie miała odparzeń były Pampers ja najbardziej lubiłam activ baby

Gość ja również
zaczęłabym od orginalnych pampersów.

Gość mamapooodluszka
a czym sie roznia te drozsze pieluszki od tanszych ?

A ja bylam glupia i tez nakupilam pampersa. Moim zdaniem to strata pieniędzy,bo male dziecko(przynajmniej moje) robi 8 kupek dziennie wiec nie ma szans na odparzenia zmieniając pieluche praktycznie co godzine... Na początek wlaśnie dady są ok,jeśli nie uczulają. Ja nie mialam tego problemu

Jak córka była maleńka to były te stare dady, które strasznie odparzały i korzystaliśmy z pampersów. Teraz oboje są na dadach. Syn od urodzenia:)

Gość Oj, wez
Ja uzywalam z powodzeniem jedynek baby dream z rossmana.Dwojek zreszta tez, w systemie rossman na dzien, pampers na noc. Teraz uzywam albo dady, albo lidlowych toujours - w sumie to samo, tylko misiu na pieluszce inny i kolor rzepow.

Gość tommee tippeeeeeeeeee
ja do pampersow dokupilam babydream z rossmana i byly super mialy tez te warstwe chlonaca rzadka kupke i generalnie oprocz tego ze sa grubsze to sa rownie dobre jak pampki,zreszta ortopeda nam wspomnial ze jednak te grubsze pieluszki na poczatek sa dobre bo ukladaja bioderka we wlasciwy sposob(nie mylic tu z szerokim pieluszkowaniem) dady probowalam ale moje dziecko przesikuje ze zawsze niezaleznie od rozmiaru po prostu mu nie pasuja a szkoda...

Gość mamapooodluszka
sceptycznie podchodze do Pampersow z tego wzgledu ze sa wg mnie b drogie i nie wiem coz tam moze byc takiego super , ze trzeba za nie tyle placic. Moze po prostu kupie jedno opakowanie tych Dada i jedno opakowanie tych Rossmanowych...

Gość kasieńkaaaa12345
ja nie mieszkam w Polsce i od początku używam pieluszek libero( a z tego co wiem mają świetną opinie nawet w Polsce mimo że są trudno dostępne) ale ostatnio byłam w kraju i skończyły mi się pampersy a że nie miałam innego wyboru kupiłam Dada i powiem że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Uważam że to bardzo dobre pieluszki. a oryginalnych pampersów bardzo bardzo nie lubię( raz dostałam paczkę z której użyłam tylko kilku sztuk pampersów)

Gość dez dobrze jest
nasz bobas od urodzenia na dadach i wszystko ok, po co przepłacać

Ja tez polecam z Rossmana ale te Oko (eko czy jak to sie tam czyta). Moim zdaniem są bez porównania lepsze niz te zwykłe.

Gość pieluchy ida jak wodaa
Pampersy w promocji wcale nie wychodzą drożej. Ostatnio kupiłasm za 70 zł 150 sztuk, także nie jest znowu aż tak drogo. Ja mimo wszystko wolę pampersy, bo są moim zdaniem bardziej chłonne, grubsze itp. poza tym mam wrażenie, że lepiej pochłaniają przykry zapach, wlasnie ze wzgledu na chłonność. Nic nie mam przeciwko dadzie, bo jak np. nie ma promocji na Pampersy, to również zaopatruję się w pieluchy w biedronce, ale Pampersy moim zdaniem są bez porownania lepsze.

Gość kooottttttyyy
moja mala nie moze uzywac pieluch firmy pampers bo jest na nie uczulona......a po innych nic jej sie nie dzieje.

Gość miszkowata
U nas się Dada nie sprawdziły: Mały często je przesikiwał jakoś bokiem. Używamy tylko oryginalnych Pampersów i na razie nie zamierzam zmieniać na inne, chociaż czasami mnie kusi ;)