Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemasz

jak powiedzieć zonie że chce odejść do innej?

Polecane posty

Gość niemasz

Nie kocham zony. Kocham inną, jestem z nia 7 miesięcy,jestem szczęsliwy zona sie nie domysla albo udaje że nie nie widzi Jak powiedzieć zonie że chce odejść, że już jej nie kocham?

Gość wypij ze 3-4 browary
i jej powiedz, reszta jakoś pójdzie

Gość zs:)
normalnie

Gość niemasz
Boję się jej reakcji, wiem że bardzo krzywdzę zonę ale oszukiwanie jej i trwanie w tym związku berz miłości nie ma sensu

Gość niemasz
nie chce tego robic po pijanemu

Gość pan klocek a raczej pani
ty podla swinio pigi

Gość szybko
przed wszystkim!

Gość Stratovaria
Tak , żeby Jej nie ranić . Nie kombinuj , tylko zrób to jak najszybciej inaczej Ją znienawidzisz , nie potrzebujesz tego , Ona też .

Gość niemasz
Nie chce prowadzic podwójnego życia, okłamywać zony, chce jej powiedziec prawdę, po prostu nasza miłośc wypaliła się a ja kocham inną

Gość ja321123
Chujem jesteś bo najpierw ruchałeś przez kilka miechów inną i teraz nagle myślisz o żonie. Większej krzywdy już jej nie zrobisz. Powiedz jej wszystko to sama cię wyprosi 🖐️

Gość niemasz
Więc dobrze jestem świnią, ale nie chcę nią być dłużej Nalezy się mojej zonie prawda za te 10 lat małżeństwa Wiem że to będzie dla niej starsznie i bolesne ale czy jest sens tkwić w fikcji małżeństwa w związku gdzie nie ma miłości namiętmosci i uczucia

Myślę,że bardziej bolesne dla Twojej żony jest bycie oszukiwaną. Porozmawiaj z nią szczerze,spokojnie,na tyle na ile sytuacja pozwoli. Nie licz,że zrozumie w sekunde,że właśnie skończył się pewien ważny etap jej życia. Daj czas na opłakanie .

Gość przyszła policjantka
macie dzieci??

Gość nie pomogę ale
powiem tak ... niemasz będziesz mial prawdziwy problem, gdy żona nie pozwoli Ci odejść mimo zdrady i będziesz musiał porzucić kochanke aby dalej nie prowadzić podwójnego życia , dużo siły życzę :)

tylko nie nabieraj sie na numer ze ona sobie zycie odbierze ,albo nie moze bez ciebie zyc to najpodlejszy numerek ze strony kobiet,perfidny szantarz emocjonalny niech sie powiesi jak sama nie potrafi zyc jej problem,nie twoj nie jestes matka milosierdzia dla pierdol zyciowych.Powiedz ze sie pomyliles co do niej,i ty sie powiesisz jak z nia zostaniesz,punkt.

Gość ele norka 25
Wiecie może jak smakuje sperma?

Gość łamacz;>
"uczucie się wypaliło" ludzie drodzy! to byłoby nawet śmieszne, gdyby nie było takie idiotyczne :/ małżeństwa nie zawiera się z uczucia: małżeństwo to decyzja dwóch odpowiedzialnych osób!

Gość żona pijaka
Ja też poznałam super przystojnego faceta który nalega żebym odeszła od męża pijaka i nieroba póki jestem młoda bo potem może być za późno ale obawiam się reakcji męża nigdy mnie nie uderzył ale jakbym mu powiedziała że go zdradzam i chcę odejść do innego to chyba by mnie zatłukł!

Gość traffka24
Ja się zbieram od roku żeby powiedzieć mężowi , ale nie umiem , nie chce go skrzywdzić wiem że mnie kocha, wolę sama cierpieć . Kiedyś się upilam i zaczęłam mu mówić , nie chciał słuchać , krzyczał że w czym on jest lepszy od niego i czy mnie rucha , później mnie cała noc przytulal , całował . . Rano udawał że nic się nie stało , więcej już o tym nie rozmawialiśmy , tak jak bym mu nic nie powiedziała

Gość traffka24
Ja się zbieram od roku żeby powiedzieć mężowi , ale nie umiem , nie chce go skrzywdzić wiem że mnie kocha, wolę sama cierpieć . Kiedyś się upilam i zaczęłam mu mówić , nie chciał słuchać , krzyczał że w czym on jest lepszy od niego i czy mnie rucha , później mnie cała noc przytulal , całował . . Rano udawał że nic się nie stało , więcej już o tym nie rozmawialiśmy , tak jak bym mu nic nie powiedziała

Gość traffka24

Gość Heller
A co zrobisz w chwili, gdy wypali się twoja miłość do tej drugiej? Wrócisz do pierwszej?