Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trina90

Różnica wieku

Polecane posty

Gość Trina90

Czy według Was różnica wieku jest przeszkodą w stworzeniu dobrego związku ? Załóżmy On 15 lat starszy od niej.

15 LAT TO SPORO . a JEŚLI JESZCZE UKŁAD JEST TAKI - ONA 20 LAT A ON 35 .... to cienko to widzę .

Akurat ona 20, on 35 to jeszcze ujdzie, pod warunkiem że on nie ma żony i bagażu z przeszłości. Znam parę takich przypadków. Ale niestety większość to faceci z przejsciami szukający młodej dupy.

Gość laska marszałkowska
znam zwiazki z wiekszą różnicą... udane zwłaszcza na płaszczyźnie pielęgniarka-pacjent oddziału geriatrycznego :classic_cool:

Sama roznica wieku nie jest przeszkoda jedynie dojrzalosc partnerow- 15 lat to jest juz duzo , szczegolnie dla mlodej niedojrzalej laski majacej 20 lat.

Gość Trina90
Mam 23 lata, mój partner 37. Nie uważam się za osobę niedojrzałą emocjonalnie, wiem czego od życia oczekuję. Pewne doświadczenia życiowe już zdobyłam,(m.in za mną 4 letni nie udany związek) Mój facet jest rozwodnikiem, z byłą żoną nie ma już nic wspólnego. A że rozumiemy się niemal na każdej płaszczyźnie to postanowiłam zaryzykować. Minęły 4 miesiące i z dnia na dzień jest coraz lepiej...

TRina 4 miesiace to jest nic ale zdecydownia poczatek. Zycze ci byscie ulorzyli sobie szczesliwie zycie.