Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mydlana banka

co robicie z resztkami mydla, jak wam zostaja takie malutkie kawalki, ktorymi ju

Polecane posty

Gość mydlana banka
ja lubie myc cialo mydlami, bo te ktore uzywam maja w skladzie olejki, sa deliktane dla skory, maja wyciagi naturalne, i skora nie jest ani wysuszona, ani podrazniona, malo tego, mydelka lecznicze bardzo dobrze wplywaja jak skora jest podrazniona. zreszta wlosy tez myje szamponem w kostce ktore de facto jest mydlem do wlosow.

i dobrze robisz autorko, bo powinno sie myc mydlem, a nie jakims tam durnym zelem:O Tego mozna uzyc po dla zapachu itd. Ale zeby sie dziwic sie, ze ktos uzywa mydla w kostce? Nie wiem czy chcialabym znac takiego brudasa:D

Gość Wampajer Edziu
Mam wyrzucić? Skoro kupiłam, to czemu mam marnowa ć? Nie jestem skąpa, ale nie lubię zbędnie wyrzucać. Zostało trochę, to przyklejam do następnego.

Gość mydlana banka
mi szkoda wyrzucac i ze wzgledu na pieniadze, bo nie kupuje mydel za 1 zł :O i ze wzgledu na to jak dobre wlasciwosci maja mydla ktorych uzywam i szkoda tak marnowac

ja kupuje tez wiele mydelek, ale ogolnie myje sie takim za 4zl. Nie wiem kto pisze o mydle za 1zl, chyba nawet slynny Bialy jelen wiecej kosztuje:D

Gość grt5tjy
żele nie domyją brudu? to jak rzadko się myjecie i jak bardzo się brudzicie, że macie takie problemy? :-O mydeł w kostce używa biedota, to wiadome

tak, zele nie domyja brudu. Ja sie kapie dwa razy dziennie, tzn- dwa razy dziennie prysznic. Brudna nie chodze. Zel cie nie wymyje dokladnie:O Co ty, do szkoly na bilogie nie chodzilas?:O

Gość hahaha co ma biologia
do mydła? :D

Gość Kongregacja Dup Wołowych
Jak, co robić? Zjeść!-bieda w kraju, pracować trzeba do śmierci, ludzie z głodu, na ulicach, umierają, prezydenta zabijają w zamachu, nie mamy swojego państwa, tylko jakieś kondominium, nędza powszechna, prześladowania Prawdziwych Katolików, Żydzi rządzą, wszędzie zabija się nienarodzone dzieci, jedyne wolne media- TV Trwam,( powszechnie i masowo oglądana przez Wolnych Polaków)- prześladują i nie dają nadawać,biedny Ojciec Dyrektor przymiera z głodu-... a tutaj takie smaczne mydełko:-))

Gość Wampajer Edziu
Biedota kupuje też makaron w paczkach, a szlachta jada obiady tylko w restauracjach, biedota używa papieru toaletowego 2 razy, szlachta używa jedwabnych ręczniczków? Nie kompromituj się.

do biedoty mi daleko na szczescie. O dziwo kiedys sie mnie czepiano, ze chwale sie bogactwem, a teraz biedota jestem;) Kafeteria to naprawde przewrotna jest:P Nie katuje skory mysdlem 2 razy dziennie. Myje sie zawsze po silowni mydlem, a potem zelem. Potem dla twojej wiadomosci uzywam perfum, nie tych z avonu czy z FM, a tych markowych:P Myje skore mydlem codziennie rano, potem zelem nawilzajacym, a na koniec balsam rowniez nawilzajacy (mam sucha skore). Wieczorem tylko zel. Chyba, ze po silowni jestem badz bieganiu. Myc sie powinno mydlem, a biologia ma to do tego, ze powinni cie nauczyc co twoja skora wytwarza i co powinnas wymyc i czym. No, ale w zawodowce (bez urazy dla innych) pewnie tego nie uczyli.

tak samo jak powinno sie wiedziec, ze plyny do higieny intymnej bardziej szkodza niz pomagaja w zachowaniu czystosci:p Ale wedlug was to pewnie wspaniale srodki czystosci:D

Gość EvvelinaEwa
a siłownie mam w oborze, ciepia gnojołk na fura i wywożymy na pole. moje markowe perfumy z carffura za 13,99 :P no ale co wy o tym możecie wiedzieć

Gość grt5tjy
kochana, takich rzeczy uczą w podstawówce ale co ty możesz wiedzieć o tym, prawda? ale nie wiem jak to się ma do sprawy mydła/żelu? w jakim podręczniku to wyczytałaś? a że skórę masz sucha to nie musisz podkreślać, domyśliłam się. a co do przewrotności - widocznie dla tych , których nawet na mydło w kostce nie stać jesteś może "bogata" i zaraz ktoś ci powie że się chwalisz posiadaniem tego rarytasu, ja jednak nazwę cię biedotą

Gość Wampajer Edziu
Ech, szufladkowanie ludzi na podstawie wypocin na forum. Ktoś woli mydło, ktoś żel, ktoś filmy, ktoś książki, ktoś komputer, ktoś telewizję. Przez resztę życia chcecie tych drugich nazywać biedotą/kretynami/idiotami?

nie mam skory suchej od mydla. Wiem, bo testowalam kapiele tylko z zelami nawilzajacymi. Nie szoruje sie namydlona gabka dzien w dzien. Co do mydla to wiesz ja kupie za 4zl i myje nim rece, cialo oraz zel za ponad 20zl. A ktos kupi zel w rossamnie za 5zl i powie, ze sie wymyl tym "czyms":O

tak jestem biedota, bo myje sie dokladnie tylko mydlem, a zelem potem. Tylko bogaci uzywaja samego zelu:D

Gość sie przykleja
do nowego mydła i już, co za filozofia kurwa

Gość mydlana banka
dobre mydla recznie robione tanie nie sa wiec naprawde nie wiem skad pomysl ze mydlami myje sie biedota :O

pomysl stad, ze ta niby burzuazja kupuje zele za 10zl w rossamanie i widzi tam mydla po zlotowce wiec wydaje im sie, ze sa tylko takie zwykle mydelka za 1zl i oni sa lepsi bo ich stac na zel pod prysznic:D Ot i cala filozofia nowobogackich:D

Gość lorpewryiii
kurwa ale ludzie są głupi, coraz głupsi. Ja nie używam żeli często chociaż mnie stać. Po prostu nienawidzę tych wszystkich pudełek, opakowań, butelek, które potem się nie rozkładają 500 lat. Za niedługo brudasy utoniecie w śmieciach, we włoszech już do wulkanu wrzucają śmieci i śmierdzi im całe miasto. Czasem jeżdzę w góry do domku i do śmietnika mam 5 km. wtedy można zaobserwować jaki to syf. Każdy śmieć który się sam nie rozkłada to koszmar. Krystalicznie Czysta woda ze strumienia zamienia się w gówno po użyciu mydła czy płynu do naczyń. potem cały strumyk się pieni. Ludzie zyją na śmieciach i ściekach, i już nawet w górach będą te zdobycze cywilizacji.

Gość lorpewryiii
zatem zacznijcie sie w koncu ludziska myć samą wodą! najlepiej ze strumienia!

Gość Wampajer Edziu
01:46 Podpisuję sie wszystkimi dostępnymi mi mackami. Już toniemy w śmieciach.

Gość pannamma
ja lubie smieci sa takie kolorowe i nowoczesne

Gość grt5tjy
EwelinaEwa zbyt często i gęsto się tłumaczysz a wiesz kto się tak tłumaczy? :-P biedoto!!! a sam fakt, że operujesz takimi nazwami jak "Avon" czy "FM" o czymś świadczy i radzę Ci zapoznać się z definicja pojęcia "marka" hahah

Gość Wampajer Edziu
Mycie myciem, ale ekologicznie! :P

ja sie nie tlumacze:D cos ci sie pomylilo:P Tak, jestem biedota. Ulzylo?;) Glupi madrzejszemu zawsze ustapi;)

Gość lorpewryiii
Mówię tylko o tym że w mieście nie widać tego syfu, bo smieci są wywożone na jakieś ładne polany zamienione na wysypiska. Ale jak znajdziesz się w dziewiczym krajobrazie, gdzie wszystko pachnie, czyste powietrze, woda, i nagle musisz się umyć albo pozmywać to dopiero widać jak człowiek brudzi.