Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolekko

gdzie sie zyje lepiej w Niemczech,Belgii czy Hollandi

Polecane posty

Gość kolekko

chodzi mi ogolnie o zarobki o rodzinne o prace o warunki dla dziecka ogolnie jak sie wam tam zyje i gdzie jestescie szczesliwi

Gość links NADklajniak 666 TCM3
Tylko USA gnojowate! UE to też gówno und syf yebany jeden wielki! Okinawa najlepsza! KARATE KID TO WIEDZIAŁ!

Gość njijijo
jeju ktos sie normalnie pyta to odpowiadajcie normalnie a nie jakies tam teksty ja zyje w niemczech i nie moge narzekac no moze jedynie na naszych rodakow ale tych unikamy a tak poza tym jest tu swietnie i dla nas jako rodziny i dla dzieci

"Hollandi" :O Siedź w Polsce na dupsku i ucz się podstaw ortografii, a nie za granicę chcesz wyjeżdżać. Wstydu rodakom narobisz jedynie. Pewnie nawet języków nie masz żadnych nauczonych, łącznie z ojczystym :O

Gość To ja ci napiszę.
Lepiej żyje się tam, gdzie jesteśmy potrzebni. Bo wszędzie niedorajdom życiowym będzie ciężko i wszędzie zaradni poradzą sobie z przeciwnościami losu. To nie zależy od geografii, ale od naszych cech, od tego, co potrafimy poświęcić i co za to poświęcenie chcemy uzyskać.

Gość dammar 14
No to sie dowiedzialas.Ja przegladam wiele irlandzkich stron, ale jeszcze sie nie spotkalam zeby Irlandczyk do Irlandczyka w taki sposob sie odnosil. Nienawisc az bije z tych postow powyzej.

Gość gość
bo polcy to świnie nigdzie się zachować nie potrafią a tym bardziej bydłą za dużo jest na forach

Gość gość
wszedzie tam gdzie sie dobrze czujemy a ze ja nie czulem sie dobrze z zadnych wymienionych krajow zatem meszkam w UK i tu mi dobrze :)