najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 moor bo ty zajełaś Anglika, zatem jeden fajny Polak wiecej dla mnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 mądralo, to twoje zdanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moorland 3 Napisano Czerwiec 2, 2012 nie zajęłam żadnego Anglika, skąd ten pomysł? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Czerwiec 2, 2012 najpiekniejsza Oczywiscie, ze moje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Predatorka 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 Bzdury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 twój jest obcokrajowcem, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moorland 3 Napisano Czerwiec 2, 2012 nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość links NADklajniak 666 TCM3 Napisano Czerwiec 2, 2012 WSADŹCIE SE KIEŁBASY W DooPY UND HLEP W PJIZDY! ANGLOSAS MA DOOŻY ASS! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 ok, wydawało mi się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość v-897 Napisano Czerwiec 2, 2012 bla bla bla prawdziwa kobieta prawdziwy mężczyzna to są tak samo wyświechtane określenia pojemne, przez to niejasne jak to żenujące określenie: kobieta/mężczyzna z klasą to nic nie znaczy samo używanie tych określeń stawia osobę nimi się posługującą w złym świetle tak są puste i pozbawione znaczenia te wytarte do cna slogany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 dla mnie osoba z klasa = osoba dumna i honorowa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moorland 3 Napisano Czerwiec 2, 2012 v-897 - określenia mocno subiektywne, jeżeli ktoś przy okazji podaje swoją definicje to spokojnie może to tak określać :P Fiku - może musisz znaleźć młodszego i go wychować? ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 nie potrafię cenić osoby bez tak pojmowanej klasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 nie lubię młodszych :( wychowałam sie u boku starszego brata i to on jest dla mnie wzorem mężczyzny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moorland 3 Napisano Czerwiec 2, 2012 a wiesz, że takie wzorce są niedoścignione? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość v-897 Napisano Czerwiec 2, 2012 to mów dumna i honorowa zauważyłaś, że co i rusz, tylko słychać że ktoś jest z klasą albo bez klasy natomiast, że jest dumny, honorowy przyzwoity uczciwy to już raczej nie te słowa znaczą coś konkretnego nie są określeniem w które można włożyć co się komu podoba znajdują się i tacy, którzy niejaką Dorotę Rabczewską uznają, za kobietę z klasą ale, że jest przyzwoita, honorowa, czy dumna to już powiedzieć nie można bo zachowuje się wręcz odwrotnie jest po prostu próżna i prymitywna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 oj on nie był idealny :) wręcz przeciwnie, ale chcialabym takieog kochanego opiekunczego faceta :) stad jak slyszę młodszy to nie wyobrazam sobei tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość v-897 Napisano Czerwiec 2, 2012 moja subiektywna ocena spełnia wszelkie wymogi oceny obiektywnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 osoba z klasą ma zwyczaj myśleć zanim coś powie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 to propo Dorotki i domniemanej klasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moorland 3 Napisano Czerwiec 2, 2012 Fiku - ale zawsze porównując będziesz porównywać do zalet brata. Do wad już niekoniecznie, poza tym mało kto zgodzi się na związek gdzie jedna strona w praktyce niańczy drugą :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość v-897 Napisano Czerwiec 2, 2012 robi mi się niedobrze od tej "osoby z klasą" od lat to słyszę nie ma innego określenia tylko osoba z klasą :D to jest korzystanie z języka bez klasy według pozbawionych klasy wzorców wyjętych z ust bezmyślnych dziennikarzy ludzi mediów którzy nie potrafią znaleźć zastępstwa dla "dokładnie" albo z superlatywów znają jedynie: mega, super, ekstra to się nazywa prymitywizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 jaki niańczy? :) bycie kobietą u boku mężczyzny, czyli ta słabszą u boku silnego nei oznacza niańczenia. Nie trzeba siły by się o kogoś troszczyć :) wystarczą chęci a tych mi nei brak :) moor - nie porównuję, to jest tlyko taki ogólny wzorzec, jaki facet moze być :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość v-897 Napisano Czerwiec 2, 2012 bycie kobietą u boku mężczyzny, czyli ta słabszą u boku silnego nei oznacza niańczenia i tutaj, o pani, bardzo ładnie wyraziłaś, myśl mądrą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żeleczek 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 fiku trudno zauważyć prawdziwego mężczyznę, jeśli nie opuszcza się ani na moment kafeterii :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Czerwiec 2, 2012 Co do klasy to każdy chyba trochę inaczej ją interpretuje. Dla mnie klasa dotyczy raczej poglądów i postępowania samego w sobie, a nie jego stylu i otoczki. Nieraz osoby o wyrafinowanym słownictwie, szykowne, niby kulturalne nie posiadają za grosz klasy bo nie potrafią zachować się odpowiednio w kłopotliwych sytuacjach. Ale to moje zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 dla mnei kultura, to szacunek względem człowieka, każdego człowieka nie tylko przyjaciela :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Czerwiec 2, 2012 Mi już żal szacunku dla niektórych. Dlatego nie mam tak na drugie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 teraz na drugie masz wredna małpa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Czerwiec 2, 2012 Taka włochata :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach