Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurdekura

No kurde, nie odpisał

Polecane posty

Gość kurdekura

miedzy mną apewnym facetem jest coś na rzeczy. Ja postanowiłam pierwsza się do niego nie odzywać na gg ani nic. Wczoraj jednak wysłałam mu sms z zyczeniami z okazji Dnia Dziecka (znajomym wysyłam, a co:P).Myslałam, że się ucieszy i zechce nawiązać kontakt. Ale nie, nie odpisał. Jestem zła, że się tak wygłupiłam:( Gdyby mu zależało, odpisałby cokolwiek. Teraz już na pewno nie wyjdę sama z inicjatywą. Oj, no kurde smutno mi. Chciałam się wygadać.

Gość rrrwww
Bateria mu siadła i nie zauważył, skończyło mu się na karcie, komórkę ukradli, zgubił, albo zostawił i innych spodniach jak się przebierał w pracy. Opcji jest masa, nie przejmuj się:)

Gość links NADklajniak 666 TCM3
Zapewne HLEP zajada und nie ma czasu na pisanko!

Może poczuł ię urażony treścią życzeń? Czy były dowcipne? Mój kolega dla żartu wysłał innemu koledze życzenia z okazji dnia kobiet i tamten śmiertelnie się obraził, nawet z łapami startował. Niektórzy nie mają poczucia humoru, ale takich trzeba omijać:D A on ma poczucie humoru?

Gość gracjanapanna
Jak nie odpisuje, to raczej nie chce. Lepiej już nie pisz. Jeśli facetowi zależy, to znajdzie do Ciebie drogę, choćby i na drugim końcu świata.

No właśnie, rrrwww ma rację, opcji jest mnóstwo, mogli go zamknąć na 48h za podejrzanie seksu z nieletnią, mógł być u jakiejś laski i miał wyciszony telefon. Poczekaj, na pewno coś się wyjaśni.

Gość kurdekura
Dzięki za odpowiedzi. Nie, na karcie miał. Smsm dostał. Wysłałam mu sms koło południa aon wieczorem dzwonił do znajomego naszego. Jakby chciał to by odpisał. I wez tu zrozum facetów.

Gość .,.,mastes,.,.
NAPISZ ŻE ZROBISZ MU LODA TO ODPISZE BOŻE JAKIE WY TĘPE JESTEŚCIE

Gość ale całaś ciałą
:P

Gość kasikulka
dziewczxyno!!!ak facetowi zalezy to zawsze znadzie chwile i sposob zeby odpisac spotkac sie a tak brak odzewu est nalepszym sygnalem ze ma CIE W DUPIUE

Gość .,.,mastes,.,.
NIE SŁUCHAJ ICH WYPNIJ DUPSKO NA MAŁYSZA NAPISZ MU O TYM I ZOBACZYSZ JAK SZYBKO PRZYJDZIE