Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O co lotto?

Kryzys czy koniec?

Polecane posty

Gość O co lotto?

Od miesiąca nie uprawiamy seksu.Rozmawiamy ze sobą.Jeździmy na 'wycieczki' do innego miasta.Ustaliliśmy,że się rozstajemy,ale jak do tej pory nikt się nie wyprowadził.On zmienił podpis nr. w tel. Z'moje kochanie' na służbowe imię i nazwisko.Proponuje wspólny wyjazd na parę dni.A mi wszystko obojętne

Gość żylaki na oczach
jego spytaj, a nie nas, skąd mamy wiedzieć, czy to kryzys, czy koniec

Gość to co piszesz to bzdury
nic nie znaczące ;) zdarza się każdemu, zależy czy się kochacie nadal, jeśli tak to będzie dobrze.

Gość O co lotto?
Razem w domu nie jemy,No chyba,że będąc gdzieś na wycieczce, razem nie śpimy,nie robimy zakupów.Nie flirtujemy ze sobą.

Gość O co lotto?
On twierdzi,że kocha tzn. Napisał mi,że czuje,że kocha.Ale ja nie wiem co czuje.Ostatnio miałam ciężki okres w życiu...Teraz nic mnie nie cieszy.

"Zmienił podpis w telefonie", to znaczy, że przejrzałaś JEGO telefon, jego smsy, listę połączeń, może i maile w komputerze. I piszesz, że ci "wszystko obojętne". Otóż nie jest Ci obojętne. Inwigilujesz go, osaczasz, wkurwiasz i czekasz, aż on się wyprowadzi. Takiego wała! Ty się pakuj i wypierdalaj!

Gość O co lotto?
Nic mu nie przejrzałam.Poprostu jak go nie było to miałam do niego jakąś sprawę i chciałam do niego zadzwonić.Dzwonię a okazało się,że tel. W domu leży.Nie grzebałam mu w tel. Tylko spojrzałam na wyświetlacz jego tel. Po tym jak dzwoniłam.Nie mam potrzeby grzebania mu w tel.ani nigdzie indziej.

Gość Lotto nie lotto
To chyba koniec. On cie olewa.