Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sdfgfhng

Konto w pko bp

Polecane posty

Go艣膰 sdfgfhng

sluchajcie mam takie pytanie. czy ktos moze mial podobnie? Mam konto w PKO BP. Wczoraj na nie weszlam, i nagle ku mojemu przerazeniu mam -640 z艂. Po pierwsze nie mam ustalonego debetu, po drugie nie robilam transakcji za taka sume, po trzecie sprawdzilam wszystkie transakcje zrealizowane, transakcje niezaksiegowane, oraz cala historie rachunku, wszystkie wyciagi..i nic takiego nie moglam sie doszukac, bo juz oglupialam, i myslalam, ze moze nie bylam wiadoma kiedy ten debet zrobilam. Jednak nie, nic nie ma aby udowodnic ze taka kwota zostala przeze mnie jakos zrealizowana. Nie mam ani komornika, ani zaciagnietego kredytu, ani nic pdoobnego. Niestety jest weekend, wczoraj to zauwazylam przed 22, wiec juz nic zrobic nie moge. W poniedzialek pode do banku i dowiem sie co to za cyrk. jednak moze ktos z Was mial pdoobnie, i p. ( mam nadziee) okazalo sie to jakas pomylka systemu, lub cos podobnego?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 to nie zalezy od banku!!!
czasami tak sie zdarza jak zmieni膮j膮 serwery czy co艣 tam w necie. Nie przejmuj si臋, napewno w poniedzia艂ek wszytsko wr贸ci do normy. Jak znam 偶ycie wszystko b臋dzi eju偶 ok dzi艣 wieczoerm lub jutro rano.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moze systemowy b艂膮d
a infolinia nie jest czynna 24/7? Spr贸buj zadzwoni膰 i sie dowiedzie膰, po co sie denerwowac ca艂y weekend.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to nie zalezy od banku!!!
czesto na weekend sa planowane prace konserwatorskie wi臋c luzz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdfgfhng
oczywiscie infolinia dziala, jednakze kiedy tam dzwonilam Pani mi nie umiala pomoc:( Stwierdzila, ze najlepiej jak pojde w poniedzialek do banku i tam dowiem sie szczegolowo. Maja tez automatyczna infolinie, gdzie poaja saldo konta i srodki dostepne..no i dupa, tez tam mi mowi -640. Nie wiem co o tym myslec, bo kurde, przeciez chyba bank nie ma prawa odciagnac mi pieniedzy za nic? Rozumiem gdybym zrobila debet i te pieniadze jakos wkorzystala- to wtedy moglabym siebie winic za to, ze dopuscilam do takiego debetu, ale w tej sytuacji nie wiem co o tym myslec..

Udost臋pnij ten post