Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

indianeczka1981

jak i ile spia wasze 15-miesieczne dzieci?

Polecane posty

Gość gość
Dzięki za radę dobrą kobieto:) wypróbuję bo mam 14 miesięczna córkę z podobnymi problemami ale mysle ze to moga byc zęby bo raz spi lepiej a raz gorzej

Gość gość
Moja spała w tym wieku od 20-6.30 i od 11.30 do 14/14-30. Prawdą jest co napisala kolezanka w tym długim poście. Miałam pare razy taki problem-po 40-50 minutach coś jakby ją męczylo wierciła sie i czasem było tak że sie budziła. Akurat była wiosna i lato-zaczełam w pokoju w którym spi włączać wiatrak na najmocniejszy bieg-daleko od niej wycelowany w ściane więc do niej nic nie dolatywalo. Szum jaki dawał wiatrak usypial ją od razu:) i nie pozwalał jej sie wybudzac.:) czasem jak zasypiała w godoli właczalam okap i rez rewelacyjnie spała!! I to prawda moja im dluzej spała w dzień tym lepiej w nocy.

Gość gość
Moj syn ma 18 miesiecy i tez zle sypia w nocy idzie spac okolo 20 pierwsza pobutka o 12 pozniej o 3 nad ranem na mleko i juz godzine nie śpi a w miedzy czasie kręci sie strasznie szuka dla siebie miejsca to go budzi musze mu szybko albo dac smoczek albo zaspiewac albo cos innego aby sie calkiem nie obudził. Jestem juz wykonczona do tego praca na pleny etat. Chodze jak zombi i caly czas mysle o tym aby sie wypac.