Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak i do czego

czy dojrzali mężczyźni lubią jak kobiety

Polecane posty

Gość jak i do czego

mówią do nich zdrabniając ich imię, np. Andrzejku, Marcinku, Pawełku? Czy czuja się z tym źle? A jak jest w towarzystwie? lubicie jak wasz ekobiety mówią zdrobniale wasze imię czy wolicie być po prostu Andrzejem, marcinem i Pawłem?

Gość jak i do czego
no ty używasz maciek, a twoja kobieta jak do ciebie mówi? chciałbyś żeby zdrabniała twoje imię?

Gość jak i do czego
imię jak imię, czy jak ktoś ma na imię maciek to tak strasnzie się zastanawia, czy to brzmi dostojnie czy infantylnie w zdrobnieniu? tak po prostu ma na imię i mysląłam, ze mężczyznom jest miło kiedy ich kobieta mówi do nich tak pieszczotliwie

Gość jak i do czego
byłam po rpostu ciekawa

Zależy kto do mnie tak mówi. Jeżeli to jest moja partnerka to nawet może na mnie mówić "Ty małpo". Jeżeli jest to kandydatka na dziewczynę, podoba się mi i ja jej, to również może mówić jak chce. Jeżeli dziewczyna mi się nie podoba to raczej zdrobnionka by mnie irytowały.

Gość jak i do czego
no własnie ja miałam na myśli dojrzałych meżczyzn, dobrze po 30

jakież było moje zdziwnienie kiedy zobaczyłam w realu tego Piotrusia ze zmarszkami wokół oczu i dość głęboko wyżłobionymi bruzdami wargowo-nosowymi :classic_cool: wtedy to jeszcze dziwaczniejsze się wydało ja nie lubię jak ktoś mi mówi zdrobniale bo to jest uwłaczające. Jak czasem komuś chcę pojechać to mówię np. mówisz jak Izunia, albo koleżaneczka, przyjaciółeczka - też pogardliwie.

Gość jak i do czego
no własnie ja jestem kandydatką na dziewczynę :-D i on od 2 lat do mnie mówi bardzo miło, a ja jetsm bardzo zimna :-O przynajmniej tak mi sie wydaje chociaż taka naprawde nie jestem :-( i chciałam mu jakos to wszytsko wynagrodzić i już kilka razy zdarzyło mi się powiedzięc do neigo zdrobniale (kosztowało mnie to naprawdę wiele, uczę się , otwieram się powoli) no i nie krzyczał na mnie za to :-P usmiechał sie cudownie i dlatgeo takie mi się pytanie zdrodziło w głowie, czy dojrzały mężczyzna nie bedzie tego czasem odbierał jako coś niestosownego

Gość jak i do czego
nie martw się o nas :-) zapewniam cie, ze wsyztsko jest w porządku, nie wszyscy od razu wskakują sobie do łózek, ja wolę warytościowych ludzi

Gość jak i do czego
związek rozpoczety od dupy strony zawsze jest do dupy, zapewne masz takich na pęczki

Gość jak i do czego
a skądże :-P

każdy Ci powie, że 2 lata "krecenia" to długo poza tym nigdzie nie pisałam o wskakiwaniu komukolwiek do łóżka moja droga 🖐️ ale widzę, że moj nick w połączeniu ze stopką działają jak płachta na byka :classic_cool:

Gość a co to ma za
znaczenie ? ty nie masz co robić ? przestan zakładać durne topiki