Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhtrghrtghrt

1996 rok - lato nad jeziorem, spanie pod namiotem, glupoty, ogniska, wyprawy

Polecane posty

Gość dfasfsa
ja mam 29 lat i nie narzekam. teknicie za tym co sie wteyd dzialo a teraz do dupy? zycie zalezy od was, zorganizujcie sobie to jakos. ja (odpukac) jestem zadowolona.

Gość już wszystko wiem
ty uprawiasz masochizm matkopolkowy, dajesz się poniżać facetowi tłumacząc, że tak musi być, bo bez ciebie nie przeżyłby ani godziny

Gość smutne dziewcze
eee tam doskonale da sobie rade beze mnie nie zalezy mi na uslugiowaniu mu, m nawet obiadow juz nie gotuje....nie zasluzyl.

Gość smutne dziewcze
on poniza kazdego..teraz wszytsko co robie, mowie, mysle- -i co robilam nagle okazalo sie zle, glupie, do dupy...jestem idiotka, wariatka, debilka gownem i szmata.dowiedzialam sie ze chodzed na boki zamiast do pracy!!!a pracuej opiekujac sie staruszka.jego szanowna babcia wysnula takie wnioski bo ponoc ubieram sie tak jak na randke idac do pracy - w leginsy, tunike, szpilki...te szpilki to raz na tuski rok zakladam!!! ale ok...

Gość już wszystko wiem
skoro ok, to żyj tak dalej i nie kwękaj

Gość smutne dziewcze
no wez daj spokoj jestem zbulwersowana i zranionatakimi oszczerstwami....jeszcze babcia ktora mialam za cudowna kobiete po cichu nakreca go przeciw mnie....cierpie normalnie za niewinnosc...haruje wtej pracy jak bura suka a tu takie cos...smiejac sie przez lzy powiedzialam tak tak, kochanek mi daje siatki z ogorkami kiszonymi ( bo czesto z pracy cos przynosze, pani kmi daje cos jak np.p[osprzatam piwnice) a on mi na to:jaki sex taka zaplata....jezu jak to boli...nawet odszczeknac sie nie umiem, od razu szloch...

Gość już wszystko wiem
co daj spokój, co chcesz, żeby ci napisać?

Gość smutne dziewcze
przepraszam, nie radze sobie z emocjami juz.i dzieduje serdecznie za chwile rozmowy, to b.wazne dla mnie, bo nie mam nikogo by pogadac

Gość CHYBA CIE POKRĘCIŁO
jezu jak to boli od razu w szloch...................... beznadziejna jesteś, nie mam pytań!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masz to na co się godzisz garatuluję porażka. Lubisz to więc się nie wypłakuj na forach, co za idiotka jeszcze z takim chamem siedzi po co ty tam w ogóle jesteś? bo fajnie jest jak cie przeprasza raz na ruski rok??

Gość CHYBA CIE POKRĘCIŁO
porażka totalna też znam taką jedną facet ją wyzywa, nie szanuje kompletnie a ona z nim jest bo jest wypłakiwała mi się ale już miałąm serdecznie dość powiedziałam że nie chcę słuchać użalania i niech podejmie decyzję, pomogłabym jej ale nie, ta tępizna dalej mieszka ze swoim panem to jest chore,toksyka TO SAMO TY MOŻE JESZCZE SOBIE ZRÓB Z NIM DZIECKO NA PEWNO GO TO ZMIENI HEHE....

Gość już wszystko wiem
już sobie zrobiła z nim dziecko

Gość smutne dziewcze
kiedys taki nie byl..kiedys widzialam w nim wiele dobra, czulosci.teraz stal sie podly, zimny i bez uczuc.za nic nie pzreprasza.zajmuje sie tylko wspaniale dzieckiem mnie gnoi non stop.

Gość już wszystko wiem
TY widziałaś w nim to, co chciałaś zobaczyć, nie piszę z tobą dalej - nie ma sensu

Gość smutne dziewcze
przepraszam jesli cie zdrnerwowalam i dzieki za poswiecony mi czas.milego dnia, dzikeuje:)

Gość gość
Rok 1996 - Kolnia, koleżanki, beztroska, nadzieja, życie bieżącą-fajną chwilą, spokój, optymizm, dorastanie, przyszłość przede mną, brak Pisiaków, Peowcóe, Uni, normalność Rok 2016 - niepewność, strach, beznadzieja, otyłość, samotność