Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę pomóżcie

Jak odblokować kod puk z orange ?

Polecane posty

Gość proszę pomóżcie

czy muszę iść do salu czy da rade samemu ?. Zgubiłam karte z numerem puku

Gość dfgde
jesli masz dokumenty orange (te ktore dostajesz przy zakupie numeru tel,.-to tam masz puk, jesli nie- biegnij do orange, moze pomoga, bo sama na bank nie odblokujesz, stracisz numer, to sa chyba tylko 3 szanse na poprawne wcisniecie kodu.

masz 3 szanse na wbicie pinu, potem masz 10 szans na puk. jak puk zablokujesz do trzeba wyrabiac duplikat karty ale sie traci wszystkie dane z karty.

Gość jeśli już zablokowałaś pukiem
karę to albo odbkokowanie u operatora albo zcrackować niestety jeśli to unowa to przy pomyłce lepsze do operatora sieci jeśli to nie na ciebię i nie dojdą kto właściciele karty to możesz łamać ją

Gość moze znalazł też inne słońce
wyjmij kartę sim i sprawdź tam, bo zwykle jest tam napisany nr telefonu i właśnie ten kod

Gość proszę pomóżcie
Mam tą zwykłą karte ze sklepu co sama doładuje kod puk zgubiłam ;( a z tej małej kary czipowej małej są numerki da się to jakoś .

Gość proszę pomóżcie
na karcie sim nie mam mojego numeru telefonu .

karty zablokowanej pukiem nie da sie odblokowac ani u operatora, ani w zaden sposob scrackowac :O co za brednie :O jesli to karta na zasilenia, to czy byla zarejestrowana?

Gość dfgde
to nie kombinuj, tylko idz do oragne ewentualnie zadzwon moze maja jakas infolinie i pomoga

Gość proszę pomóżcie
coś tam bawiłam z internetem zalogowana tylko w orange ale moge dać im dowód osobisty i mogą mi numer zarejestrować .

Gość proszę pomóżcie
na tej małej karcie nie mam mojego numeru telefonu w niektórych są to wiem ;(

Gość ignarashi
Kup nową kartę, a nie się męczysz jak głupia :O I naucz się wreszcie, że na takie ważne rzeczy jak wszelkie hasła i kody powinnaś mieć oddzielne miejsce w mieszkaniu.

Gość nedarawka
w salonie wpiszą ci 0101 i powróci do pinu od 3 do 5 razy trzeba tak wpisać orange pod tym względem są beznadziejni żeby takie zabezpieczenia robić

Gość proszę pomóżcie
tylko ze wogóle nie miałam pinu a chciałam zrobić sobie pin i bez to jakoś zablokowałam .

a jeśli tylko zgubiłaś nr puk a pinem zablokowałaś to najlepiej operator ale najpierw sprawdź umowę czy nie ma opłat nie powinno być ale różne rzeczy ludzie podpisują jak jest to pewny cracker i nikt się nie skapuje jak niepewny to lepiej operatorowi zapłacić cracker łamiąc ci puk (proste) będzie w praktyce miał twoją kartę już danie mu na minutę podłączenia do pinu będzie miał kopie a używanie jej to pryszcz sam w to się bawię jak nie widzisz co robi i jakim programem albo nie wiesz to czuj się skopiowana przy takich rzeczach sam tak robię ;) swoje nr mam dla siebie a kożystam głównie z cudzych to kradzież i z tego korzystam :)

Gość nedarawka
jak nie miałaś pinu to automatycznie ci się włączy tak jak normalnie się włańczał

Gość mortadelitka
u mnie to 0101 za czwartym razem weszło i się udało bez wizyty w salonie :)

Gość proszę pomóżcie
nie bawie się w kradzieże ani nic . ale czy idzie to jakoś zrobić samemu np .przez neta lub swój numer lub jakieś kody . Mama ma mój numer dla wybranych a potem to wszytsko zmienić łazić jeśli nie ma wyjścia to bede musiała iść do orange

nie sluchaj ich, jak puk jest zablokowany to moga sobie i rytualne tance nad karta uprawiac a nic to nie da bo karta po zablokowaniu puk jest calkowicie niezdatna do uzytku i trzeba wyrobic duplikat. zadzwon na biuro obslugi orange.

Gość proszę pomóżcie
zadzwonić he he chętnie jak mam zablokowany :) wysłałam e-maila do orange pisałao że został przyjęty do realizacji ale kiedy odpowiedzą ;( ,ale chyba dziś zamknięte sobota a ja mam wystawione autko na sprzedarz z numer telefonu ;(

bo na simie od dawnna nie ma nr tel a nr prod karty jestem już wypity w orężu na blokade pin wystarczy kod do przywrucenia ust fab uwaga nie każdy tel resetuje pin do fabrycznego blokada puk to lekki crack prosty ale to na 90% ktoś używa twojego nr jak chce po prostu mądrze ni uja nie załważysz w tysiącu sms obcego a korzystając z cudzych ma się ich tysiące ludzie naprawdę są naiwni :D tylko do naprawdę lewych szykuje się pewne bo tak to jest polowanie z armatą na wróble wpaść można szóstkę w lotto też można trafić zwykłe prawdopodobieństwo a kesz ktoś inny wyda i będzie musiał przyznać się :D albo terz beknie

skoro to chodzi o ogłoszenie to robisz bardzo prosto logując się na nie zmieniasz nr i podajesz jako przyczynę wypadek losowy np upadł mi telefon i karta pękła musiałam zmienić bo teraz duplikatu mi nie dadzą serwis jest nieczynny do pn od pn jak załatwię oba nr aktualne i tyle

Gość proszę pomóżcie
dzięki za informacje ;)