Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewietnasta

Czemu tyle utylam?

Polecane posty

Gość Dziewietnasta
Ryba byla z oliwa z oliwek, mleko 2%, w twarogu tez byl tluszcz. :) To gdzie mam go wrzucic?:P moge jesc tylko razowiec, nie wiem czemu po innym pieczywie mam mdlosci.

Gość ja jestem w 25 tyg i
przytyłam już 7 kg ale nie martwie sie tym ile przytyje, odżywiam się racjonalnie to najważniejsze, mam piękne wyniki badań jak mówi moj gin więc czym tu się martwic ? Po ciązy się zrzuci

Gość Mamuśka007
A może to nie tłuszcz, tylko woda? Niektóre kobiety więcej wody magazynują niż inne. Poza tym pod sam koniec prawie się nie tyje. No i jeśli miałaś sporą niedowagę wcześniej, to możesz więcej utyć. Broń Boże się nie odchudzaj. Dla dziecka i dla siebie.

Gość no to pocieszę Cię
bo przed pierwszą ciążą ważyłam dokładnie tyle co Ty i mam tyle samo wzrostu - 50kg/169cm przytyłam w całej ciąży prawie 20 kg, bo w dniu porodu ważyłam 69,5 kg 3 miesiące po porodzie ważyłam mniej niż przed tą ciążą;) urodziłam później jeszcze dwoje dzieci i przed 3 ciążą nie zdążyłam wrócić do wagi wyjściowej i ważyłam 54 kg, a w dniu porodu ważyłam również 69,5 kg;) najwyraźniej musiałam przybrać właśnie tyle na wadze by urodzić zdrowe dzieci;) po 3 ciąży wszystkie kilogramy straciłam już w 8 tygodni po porodzie:) dodam jeszcze, że w pierwszej ciąży jadłam strasznie dużo, a w tej ostatniej zupełnie normalnie, bo nie byłam taka głodna jak w pierwszej ciąży, a efekt ten sam;)