Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**Nierządnica**

jak powstrzymać się od zdrady ?

Polecane posty

Ona ...czy ja napisałem że jesteś zła? czy ja napisałem że którakolwiek z Was dziewczyn jest zła?Nie ma zła samego w sobie , w każdym z nas siedzi diabeł i tylko od nas zależy czy tego diabła uruchomimy:)

i diabełek podpowiada ... no co tam ..to jeden raz...to w sumie tak jakby nie było...a potem się zobaczy,,,, a sumienie mówi..no nie ...tak nie można , a w sumie to zobaczę jak to jest .

ja akurat zdrade wspominam bardzo dobrze ,a le faktycznie to zalezy od sumienia

Jesli ja nie wiem co mam robic, to mam na to mały patent. Rzucam monetą i robie odwrotnie, niz wyjdzie :)

No jak to jaki? Załatwia za mnie dylematy. Orzeł - zdradzę, reszka - nie zdradze, wypadnie reszka, to zdradzam :) Proste, skuteczne, eliminuje wyrzuty sumienia, bo los tak chciał i daje frajdę, bo zrobilam mu na przekór :)

Ale ten patent wykorzystuje niezwykle rzadko ;) zazwyczaj potrafie sie zdecydowac sama czy w lewo, czy w prawo :)

Gość ona bez nicku
Maxym jeden raz to nie dla mnie zbyt wysoko się cenię by ulec chwili choć nie powiem już nie raz bywały takie myśli. Jeśli zdradzić to tylko z kimś do kogo ma się zaufanie to nie przychodzi od razu na to potrzeba czasu, Ja mam gdzieś opinię ludzi którzy udają porządnych prawda jest, że każdy by poszedł tylko nie ma z kim

a jak sie pojawi chwila i okazje z fajnym facetem to w iekszosc kobiet by poszla

Gość ona bez nicku
Nierządnica żyj ! a nie zastanawiaj się nad zdradą :)

a co ma byc dalej , przeciez nie ma zaraz brac rozwodu , bez przesady

Gość ona bez nicku
o co byś chciał ? :) w balablaniu mam wprawę to moja jedyna rozrywka

to sie powstrzymaj :)jak bedzie fajnie to pociagniesz dalej znajomosc

moze ale nie musi , zobaczysz jak sie to rozwinie.................oby pozytywnie

Gość ona bez nicku
Nirzadnica, a ile Ty masz lat ? więc zapamiętaj to się bierze do grobu, a nie partnerowi opowiada ale mnie rozbawiłaś :) to jeszcze mu może opowiesz jak było ? nigdy w życiu nikomu ani słowa ! schowaj to głęboko w sercu i czerp z tego siłe,e a zobaczysz jak będziesz kwitła

Nierządnico, a w czym my, szaraczki jestesmy w stanie jeszcze Ci pomóc? Jak mówią "zdradź" to ty o wyrzutach sumienia, jak mówia nie zdradzaj, To Ci żal, że Cie cos ominie. Jak napisałam rzuc moneta i zdaj sie na los, to tez nie pasi. Nie ma więcej mozliwych rozwiązań...

zdrada zdradą a kasiorę trzeba trzepać , coby o tym nie powiedzieć :)spijcie dobrze :)