Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afrodyzjak23

CO SĄDZICIE O POBUDCE LODOWEJ? ;D

Polecane posty

Gość afrodyzjak23

Wpadłam na pewien pomysł i nie wiem czy mogłabym zastosować tego typu pobudkę mojemu facetowi... tzw LODOWA POBUDKA, czyli powitanie mojego faceta nastepnego poranka ogromnym lodem z połykiem i pieszczeniem jego ptaka... co o tym sądzicie? czy męskiej części forumowiczów podobałoby się gdyby wasza partnerka zrobiła cos takiego aby sprawić wam przyjemność? Proszę o szczere odpowiedzi.. :)

Gość afrodyzjak23
zadnemu facetowi na tym forum nie sprawiłoby przyjemności takie powitanie? ;O ;o

Gość afrodyzjak23
rozumiem że ci się podoba i to jest dobry pomysł? :)

Oj nie..na pewno Twój facet nie będzie zadowolony.. będzie wniebowzięty :D Miłe uczucie jak kobieta nad ranem budzi Cię jakimiś pieszczotkami;) Tak szybko można się obudzić;)

Gość afrodyzjak23
widzę, że jednak moja pomysłowość nie przestałą mnie zawodzić.. :):)

Gość niedoswiadczona 123456
dobry pomysl hihiih

Gość Alek 37
Moja kobieta także obiecała mnie tak obudzić.Sprawi mi to wielką przyjemność.Potem Ja następnego dnia,obudzę Ją robiąc Jej minetkę.

Gość afrodyzjak23
jezeli kobieta lubi sprawiac przyje,nosc swojemu kezczyznie to nawet cala zarwana noc nie zmieni jej szczescia widzac ze facet jest zadowolony...

Gość afrodyzjak23
nic nie pisalam o wczesniejszym stosunku czy innych rzeczach, tylko o pobudce lodowej. nie napisalam tez ze co chwile bym chciala sie ruchac, znam granice zdrowego rozsadku w tych sprawach.

Gość kubams
ja uwielbiam jak moja mnie budzi wypinając mi tyłek do wylizania po porannym prysznicu. Poliżę ją chwilkę, a później ją rżnę jak szmatę, bo nakręca mnie to strasznie. Ona to wie i to wykorzystuje ;)

Gość Ja właśnie dzisiaj zrobiłam
Taką pobudke mojemu kochanemu facetowi. Był zachwycony. Teraz śpi a mi się nudzi

Gość gość12313
Wybieliłem sobie anusa

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji