Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

radedaj

Pierwsza wizyta u ginekologa !

Polecane posty

W przyszłym tygodniu mam Pierwszą wizytę u ginekologa. Mam 17 lat i jestem dziewica ale chciałabym zacząć już współżycie seksualne. z tego właśnie powodu myślałam o jakiś tabletkach dla bezpieczeństwa. Do tego mam bolesne miesiączki. Słyszałam gdzieś że na pierwsza wizytę do gabinetu można wejść z koleżanką, to prawda???? Moja koleżanka ma podobną sytuacje do mojej, a że to nasza pierwsza wizyta raźniej byłoby nam we dwie o tym porozmawiać z panią doktór ;)))

Gość dawno za mną
nie słyszałam nigdy o czym takim... i jak sobie wyobrażasz badanie z koleżanką, która sie przyglądac będzie... szczególnie ze u dziewicy lekarz decyduje czy badanie przeprowadza normalnie czy na wszelki wypadek per rectum żeby nie uszkodzić błony dziewiczej. A z tabletkami się wstrzymaj, masz dopiero 17 lat... nie zaczynaj się truć juz teraz. niech się chłopak troche pomęczy z gumkami jeli jeste pewna że to ten itd. nie ma co się spieszyć, na tabletki przyjdzie czas

Chciałam iść tylko porozmawiać, na drugą przyjść już z rodzicem na badania... a prezerwatywą nie ufam w szczególności ze moj chłopak też jest prawiczkiem.

Gość Moja radaaaaaaaaaaaaaa
Jestes prawie dorosła i z kolezanka do ginekologa chcesz isc? Bzdura... Pogadaj z lekarzem o tym ze chcesz wspolzyc i on najlepiej podpowie czy mozesz brac tabletki... Nie ma sie czego bac. Pierwszy raz jest krepujacy ale tylko do pewnego momentu...