Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

witam w niedzielę...

Polecane posty

Czy mąz kamelii ocalał? Nie - chyba nie powiecie. Ocalał. Dzieci też. Z matką nie dało sie wytrzymać. Ale czemu. I tyle. I na zawsze są razem - taki happy end. I to jest HAPPY END w Szkocji wiecie. I tyle. I takie mają pomysły. Ale matma nie i tyle. I wszyscy moją matkę oskarżają a nic o tej Szkocji nie wiedzą. I kiedys było inaczej, a teraz - po niej to juz w ogole i tyle. A przecież sie powiesili Szkoci w tych bankach po załozycielach. Czy oni są gorsi. Ale jedno mają w głowie. MATMA NIE. Dlaczego? i tyle. Coś takiego. I tyle. Bo wszyscy matma matma a oni nie. Żebyście ich nie krzywdzili bo nie warto. Matma nie i zobaczcie jak słabo państwo. Bo tam interesy i tak dalej. Ale interesy słabo. I tylko bo skad oni są skąd oni są. Jakie szanse na to bez lat studiów badań. Może tak - czemu matma nie? i tyle. I ta matka Kevina tam sie miała wynieść z rodziną i by miała święty spokój. Wosipera -tego brata. Matma nie i tyle. Dlaczego? i tyle. No ale ona miała powod. A oni? i tyle :(

cdn 🖐️ :( ps. ja wam znajdę jaki papier mi dały Zielony Światki na moja prace w Chorzowie. Wytrzaść mnie mogli - nie musiałam im sie podobać. Ale taki papier to jest ich - ocena negatywna pracy. Co prawda anulowana ale to jest ich. A dyrektor nie ich??? franciszkanów i zwolnienie dyscyplinarne bo w Anglii lecą 2 papiery, ale 2 sekty - Zielone Swiątki i franciszkanie i tyle :(

Ale musicie powiedzieć - przyznac że figura Szkocji i Walii jest niezła figurą na KK w Polsce. Figura ze zwierząt. Tak sie zaczęly banki i tyle. Te koscioły w Polsce to jeden bank. i tylko gdzie bankomat do tego banku, nie? ALe Bóg nie dal się okraść. To wszystko jego. ICH!!! wam powiedzą. Jego im powie. Po co się nim dorobili. Jego nieszczęściem. Bo jak sie dorobiaja. Jego krzyżem wiecie - jakie on miał wartości a jakie oni? i tyle . I wszystko do oddania. Bo słusznie robią ze sie bogacą. Ale jak? Zawsze tak samo CUDZYM KOSZTEM. Ale mają wartości. ALE CZYJE? i tyle. I załozcie im proces, że wy macie większe wartości od nich bo macie większą wiarą. Jak tu proces im założyc i tyle. Że się bogacą cudzą krzywdą i nie poczuwają sie do grzechu. Taki proces. A czy jest to religia czy sekta - KK w Polsce? i tyle :(

Wicie tak naprawde ZIELONE SWIATKI powinny byc cale w bankach. Moralniejszych osób nie ma i tak dalej. I wiecie bo po co powstał ten obrsrany UŚ. I pozwolili Angole na to. PO co? i tyle. I dlaczego nie tam i koniec. Dlaczego nie miałam tam studiować? Ruszcie makówkami i tyle wam zostaje po mnie - na razie spadam, ale jeszcze wrócę jako KROLiK Z KAFE. Tak nie będę tu grzeszyć a tak jeden wulgaryzm. Bo jaka ja jestem - podobno jakiś PAJAC z karnawalu. Nie - królik. Tylko nie miałam takiego przebrania. Nie mieli kasy. Wiecie no takie rzeczy i tyle. Niech te Zielone świątki sie opamietają i ida zwierzętami na ekonomię. TAM MIELI BYC, a oni wydział prawa i administracji - takie lejby. No ja im dobrze życzę - i tak nic nie był wart ten doktorat no ale może mogłam już 2 język umieć 0 wiecie jakąś ksiązeczkę napisac. malutkie rzeczy. Tak mnie urządzili i to za co? i tyle :(

Jakie ten uczeń miał sanse zostac PRAWDZIWYM PAJAKIEM PTASZNIKIEM? Zero. Bo jak już jesteś nim to masz PASOWANIE NA rodowd od św. Jana Ewangelisty. I tak leca. I co robią? i tyle. I tyle on jest wart, ale jest i sa Polaki i wyżej i co dalej? No i to są pająki ptaszniki. I to jest prawda? I tyle. I wiecie co robią? Umieją rysować i w USA sa w kreskówkach. Ale się wieszają - uważam tak. Jak oni jedzą i pija? Ateiści i ograni piciem. I wtedy pająki ptaszniki, a kreskówki jak? I tyle? No tyle ile pasują. Bo się dowiem USA to jeden ateizm. No ale co to jest? Jak? Z pająkow ptaszników uwazam z Polski ityle :( cdn :(

Wiecie bo teraz już by skonczyli na mnie ze figury to ma sens a na panstwo nie po co tak wysoko. A jakie zwierzeta maja panstwo i po co pajaki ptaszniki maja rodowod od Sw. Jana Ewangelisty. NA POLAKOW sie dowiem. A PO CO TO KOMU? Tak wazne sa figury na panstwo. Bo jako pajak ptasznik to uwazam mozna zyc. Bez rodziny i tyle. Interesy. Ale jako pajak ptasznik - Jan Ewangelista to uwazam ze samobojstwo bo to sie ani nie najesz ani nie napijesz. Piorun - jaki piorun? Gdzie? A co to za pajak ptasznik z piorunem i tyle. I wiecie ja figur nie mialam ale rysowac moglam i sie nie dam. Bo tak i juz i co? i tyle. I sa pajaki ptaszniki ode mnie i co? i tyle. bo to nie ma sensu. To sobie przemyslcie CO MA SENS i tyle. cdn :(

skoczyli na mnie za figury - tak miało być. I tyle . cdn :(

I co wy na to wszystko? I CO WY NA TO WSZYSTKO? Teraz juz powoli wszystko sie wyjaśnia. ZA CO TO WSZYSTKO i ...tylko tyle. I zobaczcie - nawet na amazon. com mogłabym miec proces - co to za wycieczki na amazon. de są? Co to miało byc w grudniu 2010. STAŁA PRACA sie dowiem. Stała praca - a jak? Od Jana EWangelisty. CO? Ale co od Jana Ewangelisty. Że chcą ten rodowod i tyle. No ale jak? Po co? I tyle. TAKI RODOWOD? Po co to komu? Bez sensu. No to wycieczka i do domu. Nie stała praca I JAK MI UDOWODNIĄ ze dzwonili, żebym dostała STAŁA PRACE? A teraz wiecie raz Piłśudski w Katowicach, a dwa Korfanty w Chorzowie - powiedzcie mi czemu ja nie umiałam się przejąć się tą negatywną ocena pracy, czemu to było takie jakieś dla mnie krzywda na która należało NASRAĆ I NASIKAĆ wiecie. Nie wiem - no wytłumaczcie mi to. Ale ten papier był I tyle. I co dalej? i koniec. Bo ten uczeń nie mial racji. No wiecie... a jak on miał porozmawiać ze mną nt. Szekspira. Bo tyle było realne i po cichutku mogłam go wyśmiać że chyba mu bije palma ale wiecie uważac na niego bo kto wie może anglista i tyle. No i jakie tam były szanse żeby on sie mnie zapytał. I wychowawczyni mogła byc TYLE ILE ale czemu sie nie zapytał i tyle. BO SIĘ BAŁ się dowiem. kogo? i tyle. Mnie? Nie zauważyłam. I telefony za dupą no wiecie co... renta i koniec. I jest CZERWIEC 2012 i czemu tak pózno? i tyle :( I wiecie zaczęło sie w katowicach od KAWAŁKA odnóza owada, poprzez ocenę negatywną pracy i zwolnienie dyscyplinarne na pająka ptasznika , poprzez OGRYWANIE TEGO w Mickiewiczu i tak sie znalazłam w ...Kołątaju żeby... BO TEGO NIE ROZUMIAŁAM. No rzeczywiście WYŚMIAĆ MNIE ŻE SIĘ NIE WYDAŁAM. I to jest fakt. I sie śmiano tam ze mnie ale KTO? I wiecie brat był żonaty. Ale za chwilę był, a ogólnie po studiach mógł uczyć bo miał... rodowody na szkołe . Bo było widać. A ja? No to miałam paszport niemiecki i co? I wiecie kto to mnie ograł w Mickiewiczu że mogłam tam być wiecie I KTO SIE ŚMIAŁ? I tyle. 2 kociki. Robię że te baby to były dwa kociki. No wiecie co... a doktorat? Przeciez ja mogłam wyjechać z tym doktoratem. Problemy miałam - ZDROWOTNE nawet, że robiłam doktorat i się wyłożyłam, za dużo TAKIE RZECZY. Wiecie jak ja skonczyłam z tymi kocikami to się w głowie nie mieści i tyle. I to od Katowic. Takie głupki. I wszędzie swoje prawo. I Bona durna pała - bo tyle jej na studiach mówiłam, ze na biologii PRAWNIK przyszedł - i tak padł doktor bez matury co prawda, ale... nie kocik. I Bona - no rodzinę mają to prawnik sie znalazł. RODZINĘ - to jest SEKTA ZIELONOŚWIĄTKOWA i tak na bioli na figury na rośliny, zwierzęta i prawnik - pająk ptasznik TAKIE RZECZY. Ja nie mogę wiecie i tak sie NA SZCZĘŚCIE W KIBLU powiesił jeden doktor. Nie prawnik. To miał se iść na prawo. A co on miał żreć. A on nie miał takiej matmy. To miał mieć. Ale wiecie - na mnie by zwalili. Dużo by chcieli. A zielnik? A to jest uczelnia? Bo on się dostosował do uczelni, a ja? Ale rektora mam bo tak po mnie, ale rektora mam i co teraz? I tyle. A wiecie ludzie w kondomach na głowe - w to sie wali dorobkiem. Wywiad i dorobek i po nich. Co oni robią w tych kondomach na głowach? Walia się dowiem - ogrywanie Walii - FIGURA to jest ogrywanie Walii taka a nie inna. A skad wiem sie dowiem? Nie wiem. Ale tacy ludzie to są. TACY SĄ. Bo co robią w kondomach na głowach? No co robią? Czeszą sie. Cieszą się się dowiem. Ano... to ja sie tak ANI NIE CIESZĘ ANI NIE CZESZĘ. i tyle :(

Gość rthwtr
owca kocham Cię 😍 👄

Ale wiecie jak ja się wywaliłam w tej szkole to sie opisac nie da a sprzątaczkom z Piłsuda nie dam sie nigdy bo w Korfantym dyrektor nauczycielom kazał ściezkę odśnieżac. Co o tym myśleć? To wszystko jest z nich!!!! Z tych szuj niewydanych. No chyba ze na koralik. I co ma zrobić nauczyciel jak dyrektor każe mu iść odśnieżac i ta Anna K. bo tak się nazywała pani co poszła ze mną do sądu na gnoja to powiedziała mi - a co ty wiesz o życiu? Co ty myślisz, że ja pójdę odśnieżac ściezkę? Coś tam takiego - bo jemu WALII. I ona taka była - zrobiła tego dyra w sumie z kondomem na głowie jak w Walii i tyle. No i co? I tak przyszła do tej szkoły i po niej. No i wiecie... poszla, ten dyr tez - na emeryturkę. PASOWAŁO MU. A powinno? i tyle. Ja sie nie dam. To ja na rentę przez niego. Bo słuchajcie - on mi każe odśniezać zimą. Pójdę? I co? I tyle :( I CO WTEDY? I dobrze mówiła i nic jej nie powiedziałam. I wiecie ta ocena ZIMĄ jak był śnieg i to jeszcze zarzut że przegrałam. To miała być ta ocena w styczniu. I tak mnie nikt przy maturach nie chciałam bo się dowiem - zachowywałam się jakby tylko czas miał znaczenie. Nie - ale wiecie JAK ONI MI DALI TĘ OCENĘ - że ja mam tiki nerwowe - takie coś. I wiecie TO MIELI MNIE WYRZUCIĆ ZA HAŁAS - ani upomnienia ani nic. No wiecie - ja byłam w jakimś takim szoku, ale powiem wam jedyne co pasowało to być... CICHO. Cokolwiek to znaczy. I ja sie stałam takim pająkiem ptasznikiem i wiecie ja sobie zlekceważyłam to odśniezanie. A powinnam? I tyle :( Ale wiecie ja tę ocenę dostałam 27 kwietnia. To zimą przed feriami semestralnymi i koniec :(

Gość lesbijka Dagmara
witaj, byłaś wczoraj na paradzie równości?

Wiecie i TYLE ZNACZY W SZKOLE RODOWOD - nic tylko pająk ptasznik -też jest rowodod. Siedzi w budzie i sie nie uczy. I sie dowiem ile ja nauczyłam a ile baba z polskiego. No wiecie zamiast usunąć babę i postawić na WYCHOWAWCZYNIĘ to wiecie wszystko na odwrót. I była ich wychowawczynią pózniej i było im dobrze. To miała być od początku. Tylko o to poszlo. I wiecie ja też nie byłam głupia - wychowawczyni - przeciez też mnie uwalił idiota. I ja musiałam tam mieć stała umowe o pracę. W TAKIM CZYMŚ - jeden pająk ptasznik i też jest rodowod na szkołe. I dlatego lecieli ŁOPATĄ DO ŚNIEGU. I ta wiecie pedagog - poszłabyś odśnieżać? A ja nie i tyle. A wy poszlibyście? A powinniście. Bo pająk ptasznik to powinien żeby nie być taki czarny, żeby było go widać. Albo zegarek z ptasznikiem i wyrzucili mnie bo i tak niczego nie nauczę. NO WIECIE CO. Bo nie mam powołania bo żeby nauczyć to trzeba mieć POWOŁANIE jak baba z polskiego. To miała uczyć angielskiego - tak im udowodnię POWOŁANIE. NA ŚWIETEGO PATRYKA i tyle :( I koniec. I biola - roślinę, zwierze i mogłabym być, ale program nauczania w sumie CZŁOWIEK I CHOROBY - no zdrowie. O matko. I TAK SIE WYGLEBIŁAM. Bo tak by mnie nie wyrzucili a tak za powołanie. I tyle. :( NIesamowite. Co o tym sądzicie? Nie zesrajcie się ze śmiechu. Naprawde :(

Wiecie za calośc mojego życia w polsce zostaje im samobójstwo albo potępienie wieczne TEJ KLASIE MOJEJ ZA TO CO ZROBILI - ewentualnie szkoły od przedszkola i tyle. Koniec. Bo ja nie mam papierów na państwo i wiecie w sumie jestem WYNARODIOWONA JUŻ. Bo lecą we mnie rodziną A to jest sekta o nazwie RODZINA i tyle. Także wiecie ... gadka szmatka i tyle. Jak mi udowodnią że oni mają rodziny i tak mnie ograli. NIGDY MI TEGO NIE UDOWODNIĄ. A ten dyrektor i szkoła Korfanty w Chorzowie BATORYm to są KANALIE. To nawet nie są dla mnie GÓWNA Z DUPY po latach i tyle. A reszta to szkół gdzie pracowałam to samo. I sie ODWALCIE ODE MNIE Z CAŁYM KEW bo tak na was sram i sikam i się powieszę na SRODKU RYNKU WAM I LADNIE BEDZIECIE WYGLADAC WSZEDZIE NA SWIECIE - jak gowna z dupy. tak wy dbacie o opinie ale ja OPINIA I OPINIA - GOWNA Z DUPY i tyle mi zrobicie. A wy PAJAKA PTASZNIKA bo i tak wybiore rodowod i w dupie was wy idioci mam i wasze interesy na pajaka ptasznika WY CHORE UMYSLOWO NIEWYDYMANE W CHUJE I RYJE I CIPY KURWY POLSKIE. I brytyjskie i niemieckie i nie wiem jeszcze jakie. I sie ze mnie smieja ze siedze w domu i smierdze i tyle soba prezentuje. Na amazonie LESBY, GEJE, CHUJE I CIPY biale i czarne - od KAINA I LUCYFERA. A oni ani tyle!!! ANI TYLE - ani tyle nie umieja jak dla mnie - siedziec w domu i smierdziec KALEM I MOCZEM. Tyle sa warci. GOWNA Z DUPY ale czyjego? Bo ja sw. Jana Ewangelisty a oni? I tyle :( I tyle wam napisze i gdzie moja renta i czus. Zeby nie bylo ze w glowie mam cokolwiek wiecej niz kasssss - a niby co? I tyle :(

A ta francja wiecie z tym Francisem Holandem to też już tak śmierdzi tylko czym? Bo ja PODOBNO kałem i moczem a oni? Bo ich ominęłam a czemu? Nie mają na proszek do prania sie dowiem? Nie wiem. Wynalazcy perfumów. Nie wiem. Ominęłam ich. Miałam mieć lepsze na zachodzie - co prawda to prawda. JEDNA CHEMIA wszędzie. I tyle :( Każdy ma swoje poglądy, no ale ...też prawda. Przegrałam i koniec :( i tyle :(

Gość Szakalaka?
Bezdomna co Ty bierzesz? Chcę to!