Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety żona

fantastyczna niedziela z mężem

Polecane posty

Gość niestety żona

nie wiem sama po co to tutaj pisze no ale, chyba muszę się wyzalic i nie nam komu. Dzisiaj SAMA byłam w kościele, SAMA jadłam śniadanie sama siedziałam w kuchmi, a mój mąż albo przed komputerem albo przed telewizorem. Teraz siedzę sama na ławce, dwa bloki dalej i odechciewa mi się żyć. A jak sobie przypomnę jakie kiedyś miałam wspaniałe niedzielę to dała bym wszystko żeby się wrócic. Nam 25 lat i od 8 miesięcy jestem mężatką...

Gość im fazy
kup soie mie

Gość mafioza 2243
a nie możecie razem posiedzieć przed tv albo komputerem? a potem/przedtem razem pójść do kościoła czy na spacer? mówiłaś mu w ogóle o tych twoich zmartwieniach? bo baby zwykle tak mają, że nie powiedzą chłopu o co chodzi tylko chodzą nadąsane, a chłop jest z Marsa a nie z Wenus i niekoniecznie się domyśli, że coś jest z Twojej perspektywy nie tak

Gość 26 03
🌻a może zaproponuj mu wspólny spacer...

Gość niestety żona
o to żeby poszedł że mną do kościoła prosiłam go 2 razy, zwykle chodzimy razem ale dziś mu się nie chciało więc poszłam sama, przy komputerze instalował system, więc nie było sensu psy mi o siedzieć 2 razy wolałań go na śniadanie, przychodzę do pokoju a no leży przed telewizorem, pytań się na która chce obiad, powiedział że na która zrobię, to się ubrałam i wyszłam...

Gość zwariowałem
znajdż sobie gacha niech ci dobrze szpare wyliże i po bólu

Gość tez niestety zona
pociesze cie, mam tak samo, od rana stoje przy garach, a on spi, sniadanie zrob, obiad zrob, a z jego strony nic. Mowilam jemu wprost, ale nic nie skutkuje :/

Gość niestety żona
no ją obiadu jeszcze nie gotowąlam i nie chce mi się gotować. Może jak się podniesie to ugotuje sobie sam.

Gość ja mam dokłądnie tę samą
na którą chce obiad???? :-O sama z siebie zrobiłas kuchtę i teraz narzekasz, ze nie ma ochoty z tobą spędzać czasu, jesteś mało ciekawa i mało atrakcyjna dla faceta (nie chodzi o wygląd) Trzeba było rozsiąść się w fotelu z lampką wina i zapytać męża co ci dzisiaj serwuje na obiad, bo po obiedzie planujesz dla niego solidny, erotyczny deser :-D masz gwarancję że zacznie cię zauważać i moze nawet i zrobi ten obiad. A tak to teraz sobie siedź i narzekaj! hajtacie się a nic o sobie i o życiu nie wiecie :-O

Gość ja mam dokłądnie tę samą
kolejna mądra :-O jesteście żałosne :-O co Ty robisz przy tych garach od rana??? :-O Boze litości

Gość mafioza 2243
sama przyznajesz, że zwykle jest inaczej wiec nie narzekaj, każdy może mieć gorszy dzień i widocznie dziś trafiło na niego. nie przeżywaj, zajmij się dziś sobą, umów z kumpelą na spacer, drinka, idź do kina. on niech sobie posiedzi sam, może nawet zatęskni? nie panikuj jeśli to jednorazowa sprawa

Gość mafioza 2243
u mnie to wygląda tak, że mój facet ma takie wzloty i upadki , jeśli chodzi o poświęcanie mi czasu i wspólne jego spędzanie. i zauważyłam, że kiedy mnie "olewa" lepiej wtedy działa to, kiedy właśnie zajmuję się sobą, nie naciskam i nie okazuję, że mnie to boli. Pytam np. pójdziemy na spacer? a kiedy on nie wyraża chęci to się ubieram i idę np. z koleżanką nie okazujac przy tym żadnego focha, jakby się nic nie stało. wtedy szybciej zmienia postępowanie niż w sytuacji, kiedy siedzę przy nim i mu się wyżalam, że mnie olewa

Gość niestety żona
jednorazowa nie jest bo tak się zdarza od czasu do czasu. I niestety coraz częściej. Ją sama nie wiem może no się o coś obraził ale jak pytałam to nie powiedział o co, Chyba zaraz wrócę do mieszkania trochę się uspokoiłam.

Gość ilona 9949
mozesz dodoać "skarbie " :-)

Gość niestety żona
mafioza 2243 długo jesteście po ślubie.

Gość marzenanaa
ja mam jeszcze gorzej. Twoj przynajmniej formatuje kompa, czyli jakis pozytek z tego jest, a mój szkoda gadać...wrociłam z uczelni, a w domu sodoma i gomora, rozwalona pościel na łóżku, na stole syf, a on jak zwykle przed kompem. w takich chwilach naprawdę odechciewa sie wszystkiego...

a ja wam zazdroszczę że macie tych mężów w domu, ja mam męża na 2niedziele w miesiącu i staramy się i tak najwięcej wykorzystać ten czas, dużo bym dała aby on był częściej z nami ale niestety taka praca na wyjazdach, do autorki musicie rozmawiać, może twój mąż ma gorszy dzień może coś go męczy a nie chce ciebie obciążać swoimi problemami, trzeba zrozumienia i rozmowy,

Gość no ja mu sie nie dziwie ze
ze nie chcial isc do kosciola :O po co tam chodzisz? :O

Gość niestety żona
przecież nie chodzi o wyjścię do Kościola tylko o całokształt jego zachowania

Gość mafioza 2243
w kwietniu minął rok

Gość mafioza 2243
ślubniczka :-D łatwo powiedzieć, jak się męża widzi dwa razy w miesiącu, wtedy wiadomo że 100% czasu poświęca się sobie, w sumie to dobry sposób na utrzymanie związku

Gość niestety żona
Aha. A ją właśnie wróciłam, siedział przy komputerze ale jak przszłam to położył się spać

Gość była kotka74
aaaa ja wczoraj po imprezie ...pozarlam sie z mezem na maxa......focha mial na mnie jak diabli..... poszlam pod prysznic i po, weszlam do wyreczka bosko ubrana ..... powiedzial tylko ,,,Ty cwaniaro *** i zrobil co chcialam.... naprawde niewiele trzeba by facet tanczyl jak mu zagrasz ...........

Gość najkadaj
Dlatego ja już nie mam męża i jestem bardzo szczęśliwa,robię to co chcę i fochów nie muszę znosić :)

Gość mafioza 2243
byłakotka74 pozazdrościć, niestety nie każdy jest tak prosty w obsłudze :-)

Gość akkjb
no widzisz wiec ja tez w niedziele sama spalam, sama jadłam i siedzimy we wspolnym pokoju... nie wiem po co nieodzywajac sie do siebie, bo moj " jeszcze maz" jest chory umyslowo... czeka az go przeprosze ze mi naublizał kolejny raz i wyciage do niego reke!

Gość niestety żona
a teraz siadam sama do obiadu bo jaśnie Pan teraz nie bedzie jadł. W takich chwilach chciała bym żeby czas szybciej płyną.