Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cioteczka z PL

Do osób mieszkających w UK...Proszę o poradę...

Polecane posty

Gość cioteczka z PL

Mieszka tam chrześnica mojego męża. Ma 12 lat. Chciałam jej na urodziny kupić coś z biżuterii ale nie wiem co jest tam teraz modne. Nie chce kupować czegoś co potem wrzuci do szuflady. A może coś innego mi doradzicie...

Gość segjghk
http://www.jewellery-amber.co.uk/ tu masz przykładowe ceny wyrobów z bursztynem- ponieważ jest to nasz polska specjalnośc- u nas będzie taniej. Bursztynek może jej też przypominać o polskim morzu. Taka pamiętka - jeśli chodzi o biżuterię- super. lepiej nie kupuj nić z plastikowej, sztucznej biżuterii- bo tego w UK na pęczki i 100 razy taniej niż u nas..

Gość cioteczka z PL
Fajne ale ona nie lubi bursztynów:(

Gość a co mi tam-napiszę
bransoletki z pandory,sa teraz bardzo popularne.Moja 13 latka jest nimi zachwycona.A mieszkam w UK.Jej koleżanki tez ale tu te oryginalne są dośc drogie.

Gość cioteczka z PL
U nas te bransoletki są BARDZO DROGIE:( nie stać mnie na taką:( Ale może coś w tym stylu kupić...

kto nosi bizuterie z bursztynem? i komu to niby polskie morze przypomina? :D dla mnie taka bizuteria tylko dla kobiec 50+, ewentualnie po przejsciach ;) autorko, nie patrz co jest teraz modne, bo to bez sensu, bedzie modne jeden sezon a pozniej wlasnie wyladuje w szufladzie zastanow sie co ONA lubi, co moze jej sie podobac co lubi robic? jakie ma zainteresowania? idz w tym kierunku

Gość była kotka74
a g n i e s z k a _ aga ....cos malo sobie zaplanowalas schudnac ....moj maz na dzkanie 30 kg polecial w 5 miesiecy

Gość a co mi tam-napiszę
a g n i e s z k a _- ma rację.Moja 13latka uwielbia ksiązki.Na szczęście nie jest fanką gier komp. ale uwielbia czytać.Więc rodzina z PL. zawsze ma dla niej ksiązki.Cieszy mnie to bo dzieki temu szlifuje język polski.

Gość cioteczka z PL
Chyba będzie problem z kupieniem czegoś co i tak po pewnym czasie nie wyląduje w tej szufladzie. Co lubi... nie wiem i nie będę pytać. Raz zapytałam to dostałam propozycje prezentu za 100 zł a nas nie stać na takie prezenty. Prezent za 100 i przesłanie paczką za 70:( . Teraz postanowiłam że nie będę pytać. wiem że nosi bransoletki ,kolczyki...ma to być jakiś drobiazg. Chciałabym żeby była zadowolona ale jednocześnie żeby to się dało wysłać w kopercie listem. Jej mama jest chrzestną naszej córki i przysłała jej na urodziny spinki do włosów Hello Kitty więc...

Gość a co mi tam-napiszę
no to super chrzestna ,spinki za 2.50f w primarku.Masz rację nie ma co szalec.

Gość cioteczka z PL
książkę kupiłam jej raz. Moim zdaniem była fajna,sama ją przeczytałam. Po roku zapytałam jak się jej podobała to usłyszałam że jeszcze nie zaczęła czytać. A kupując ją też miałam na myśli że będzie miała więcej styczności z językiem polskim.No cóż...

Gość kwiatuszzeek12
kup jej jakies srebne kolyczki w ksztalcie motylkow lub kwiatuszkow, idz do jubilera i tam cos takiego znajdziesz,niedrogie sa takie srebne pierdoly. no i nie ma co szlec skoro twoja corcia dostala jakies spineczki.