Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszka2805

ciaza a tabletki anty

Polecane posty

Gość muszka2805

Hej kobietki potrzebuje pomocy. Nie wiem co jest nie tak, ale wzielam cale opakowanie (pierwsze) tabletek Daylette, dzisiaj mija 4 dzien przerwy (zielonej tabletki placebo) a okresu nie ma. Jutro zaczynam nowe opakowanie. Co może być przyczyna? Tabletki bralam regularnie, wiec ciaza raczej nie wchodzi w gre, a brzuch pobolewa mnie jakos od tygodnia jak na okres. W tamtym miesiacu tez nie mialam normalnego okresu, jak tylko dostalam wzielam pierwsza tabletke i zniknął. Czy któraś z Was miała podobny przypadek?

Gość muszka2805
tytuł postu może trochę nieadekwatny, ale w sumie stresuje się czy to przypadkiem nie ciąża...

Gość klcha
daylette chyba dosc mocno dziala na zmniejszenie krwawienia moze u Ciebie tak mocno ze go nie dostaniesz albo sie spozni... ja dostalam pierwszy okres po daylette po 2 zielonej tabletce i to raczej byly uplawy niz krwawienie :) ale gin mowil, ze o to chodzilo

Gość klcha
a moze po prostu masz cos z jajnikami? no i zrob test :)

Gość muszka2805
mam nadżerke, ale nie sądze żeby to było przyczyną.

Gość muszka2805
no i upławy też mam :P więc może rzeczywiscie tylko panikuje :)

Gość klcha
jak masz brazowe uplawy i pobolewnie okresowe to na 90% to jest Twoj nowy okres :) ja po drugim opak. juz mialam troche wiecej krwi ale i tak znacznie mniej niz bez tabl