Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaadasiaaa678

Szukam ludzi o dobrym serduszku...

Polecane posty

Gość a tak tylko pytam
ja mam enfamil, wiec szkoda... mojej corci musialam zmienic, bo jest ono dosc ciezke i niestety nie sluzylo jej. a powiedz mi jeszcze w jakim rozmiarze ubranka teraz nosi Adas? mam troche ciuszkow po corci takich unisex, wiec moze akurat cos bedzie sie nadawac

Gość a tak tylko pytam
ooo, juz podalas rozmiar :)

Gość od tak bo tak
Ja też teraz mam trochę krucho, ale jak się odbiję trochę to mogłabym pomóc. Może niewiele- jakieś chusteczki, czy pieluchy, ale zawsze to coś. Ubranka po córci z których wyrosła już prawie wszystkie porozdawałam, ale mam jeszcze kilka to też mogłabym wysłać. Podaj mail może to jak ktoś bedzie chcial pomoc to napisze i podasz adres?

Gość a tak tylko pytam
wlasnie, podaj maila :)

Gość ja nie paleęęęęęęęęęę
mamaadasiaaa678 Dlaczego na kefe szukasz pomocy marterialnej i rzeczowej? NIe masz rodziny bliższej i dalszej?NIe masz znajomych,których mogłabys prosić o pomoc?

witam, moglabym Ci pomóc,ale czy moglabys wyslac mi na maila dokument potwierdzajacy ze Twój mąż jest tymczasowo aresztowany?jakies dokumenty stwierdzajace przemoc domową,lub ze toczy sie jakakolwiek sprawa przeciwko niemu? w ostatnim czasie przjechalam sie na takiej pomocy,wiec teraz wole sie upewnic,ze to nie jest glupi zart.

Gość lhkjgfb
zakładam, że to prowo ale jeśli jednak nie to każda inteligentna osoba na Twoim miejscu poszłaby po pomoc do MOPRu, są tez organizacje i Caritas. Wiesz, stać mnie na pomoc ale tak w ciemno niczego na pewno nie wyślę. Mail z papierami o które prosiła moja poprzedniczka to śmieszne - wszystko można wysłać i niekoniecznie swoje. Wole pomóc komuś kto wiem, że naprawdę tej pomocy potrzebuje

Gość DO DZIEWCZYN CHCĄCYCH
POMOC I DO SAMEJ PROSZĄCEJ: AUTORKO: Jeśli jesteś faktycznie w trudnej sytuacji i twoje prośby są szczere to udaj się z tym tematem na Pomocne e-mamy na forum Gazety, udokumentuj swoją sytuację i jeśli rzeczywiście jesteś uczciwa zostanie Ci udzielona pomoc. http://forum.gazeta.pl/forum/f,615,Pomocne_emamy.html DZIEWCZYNY: Jeśli nie chcecie zostać oszukane i nie chcecie żeby ktoś później handlował podarowanymi przez was rzeczami to NIE WYSYŁAJCIE niczego zanim nie sprawdzicie czy osoba prosząca nie jest naciągaczem!!! Jeśli chcecie pomóc to jak wyżej - udajcie się na Pomocne e-mamy i czekajcie aż moderator do znać, że otrzymał dokumenty danej osoby poświadczające trudną sytuację materialną i potwierdzenie czy osoba potrzebująca jest autentyczna i nie próbuje niczego wyłudzić!!!

Gość mamusia kontrowersyjna
sa odopwiednie instytucje które sie zajmuja takimi sprawami