Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mademoiselle93

brak okresu, test ciążowy negatywny- prosze o pomoc.

Polecane posty

Gość mademoiselle93

Prosze o pomoc, mam problem.A mianowicie ostatni okres miałam 01.05 cykle mam z reguły 28-29 dniowe, lecz ostatnia miesiączka przyszla po 31dniach. Miałam jej objawy czyli bóle podbrzusza, piersi, byłam rozdrażniona itp. W ciagu dni plodnych doszlo do stosunku pomiedzy mna, a moim chlopakiem. Mielismy prezerwatywe , ponadto wyszedl za nim skonczyl. Ale okazalo sie, ze prezerwatywa byla peknieta. wiec preejakulat mogl sie przedostac. TERAZ jest 33dzien cyklu a miesiaczki brak. Robiłam test ciążowy strumienowy dziś.Wyszedl negatywny, z tym ze nie doczytalam , ze musze go trzymac 10sekund pod strumieniem moczu. Ja tylko zmoczylam ten ,,pasek" i tyle. Czy to moglo miec wplyw na wynik testu ? Dodam ponadto, ze nie mam zadnych objawow miesiaczki, nawet nie bola mnie piersi- co sklonilo mnie do zrobienia testu, bo bolaly ZAWSZE ! do tego moj chlopak zauwazyl ze sa wieksze. Gdy wstaje z lozka mam mroczki przed oczyma i zaburzenie rownowagi, ciagle chodze siku szczegolnie w nocy. Mdli mnie i mam zgage, ale to moze byc spowodowane wczorajszym wieczorem w kinie i pizza. Dodam jeszcze, ze mam duzo lepkiego, gestego sluzu. Co wy o tym sadzicie ? Czy dostane ten okres czy moze zrobic jeszcze jeden test ... nie mam pojecia. czekam na odp, z gory dzieki. pozdrawiam :)

Gość mademoiselle93
wypowie sie ktos ? :(

Gość mademoiselle93
naprawde nikt ?

Gość kjtykjt
Rocznik 93 i już dajesz dupy? TY DZIWKO!

Gość kjtykjt
a tak serio to gratuluje dzidzi ! :)

Gość ehhhh....
zrob jeszcze test. mozesz miec ogromnego pecha cos mi sie wydaje.

Gość weronika89.
Prawdopodobnie będziesz mamą... Ale zrób jeszcze 1 test, najlepiej porannym moczem, od razu jak się obudzisz. Pozdrawiam.

Gość Kate131
U mnie były dokładnie taki objawy jak u Ciebie i co najlepsze 1 test też negatywny, ale 2 już pokazał wyraźnie 2 wyraźne krechy i właśnie jestem w 3 miesiącu ciąży ! :) z tym że moja jest planowana..

Gość seenkaa
Słuchaj a bardzo stresujesz się ewentualną ciążą? Bo jeśli tak to możliwe że objawy się biorą z przerażenia a okres spóźnia się przez nerwy...

Gość thrth
Co to za chłopak ciamajda że walił jak najęty przez pękniętą gume?

Gość magdalenka19
ja z chłopakiem miałam wiele takich sytuacji i stresu dlatego przenieśliśmy się na tabsy bo gumy to jest koszmar i loteria :(

Gość mademoiselle93
mam 19lat. wlasnie jestem po maturze i zamierzalam wyjechac na studia do USA, dostałam stypendium.. no i co, że nie była planowana. Nie zawsze jest. Nie jestem małolatą z gimnazjum i będe umiała sobie z tym poradzić. Ponadto nie zrobiłam tego z 15l gówniarzem, a moim chłopakiem, wkrtce może i narzeczonymJestesmy razem od ponad 3lat. ale myslicie, ze to ciąża... hmm

Gość Mamusia 24
skoro tak to się ciesz ! :) myślę że to ciąża.

Gość mademoiselle93
nie, jakoś specjalnie się nie stresuje tym, tzn zaczelam przypuszczac ze jestem w ciąży dopiero 2dni temu. Uswiadomilam sobie ze cos jest ,, inaczej "..

Gość faferkaa
Jesteś pewna że chłopak się nie spuścił?A może to był wasz drugi stosunek po jakimś odstępie czasu? Bo wtedy plemniki zostają na penisie. A jeśli nic z tych rzeczy to na pewno zapłodnił Cię jego preejakulat (płyn kropelkujący z penisa przed wytryskiem podczas stosunku). Ciąża bez wytrysku to dość częste zjawisko - jak się popatrzy na historyjki ludzi w internecie to wiele jest takich przypadków. Z resztą sama znam osobę która jest przekonana że jej synek właśnie z takiego stosunku (bez wytrysku do pochwy) się wziął.

Gość mademoiselle93
jestem pewna. Wiem , ze wyszedl. Tak preejakulat tez zawiera plemniki. Mniejsze i slabsze, ktore moga przezyc max 1dzien. ale co stoi na przeszkodzie skoro jest to dzien owulacji.

Gość fwqr
Stosunek z wytryskiem w dzień owulacji daje podobno 30% szans na ciążę, a bez 3%. Także ciąża jest możliwa jak najbardziej.

Gość mademoiselle93
myslicie zrobic test jutro czy poczekac pare dni?

Gość fwqr
Zrób jutro, jeśli masz możliwość to porannym moczem - najbardziej wiarygodny wynik. Po za tym po dacie spodziewanej miesiączki DOBRZE ZROBIONY test ciążowy powinien wskazać czy jest ciąża.

Gość mademoiselle93
nie mam mozliwosci.. najszybciej w srode, rano wyjezdzam i wracam we wtorek wieczorem. mam nadzieje, ze do tego czasu przyjdzie okres :). dobranoc

Gość mademoiselle93
ZROBILAM DZIS TEN TEST PORANNYM MOCZEM, NA 100% DOBRZE... ALE WYSZEDL NEGATYWNY ! TYMCZASEM OKRESU NADAL NIE MA.... CO JEST ?

Gość mademoiselle93
halo halo:) :(

mademoiselle raczej zwyczajnie spóźnia ci się @ . Jeśli byłabys w ciąży test by to już wykazał. Poczekaj spokojnie bo @ lubu robić takie psikusy i nie przychodzi na czas:)

a moze masz jakies zaburzenia hormonalne... jesli bedzie sie spoznial dluzej niz 2 tyg idz do gina :*

Gość mademoiselle93
dostałam w końcu ! ale sie nastresowałam.. dzieki :*