Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczonawyznaniem

Chłopak przyjaciółki powiedział mi że coś do mnie czuje

Polecane posty

Gość zaskoczonawyznaniem

Mam 30 lat, jestem po kilku nie udanych związkach, nie mam dzieci. Ostatnio na imprezie podszedł do mnie partner mojej przyjaciółki, razem są dosyć długo. Powiedział mi że od bardzo długiego czasu coś do mnie czuje, chciał żebym o tym wiedziała i prosił żeby zostało to między nami. Jak mam to odebrać? Jakie mogły być jego powody, że zebrał się na odwagę żeby coś takiego mi powiedzieć? Spotkałyście się kiedyś z podobną sytuacją? I jak ona się skończyła?

Gość zaskoczonawyznaniem
on jest Pakistanczykiem

Gość wszystko_wiem
Przecież to logiczne, facetom chodzi tylko o jedno

Gość zaskoczonawyznaniem
Heh, jest Polakiem. Jest w moim wieku, prosiła bym o nie podszywanie się, zależy mi na szczerych odpowiedziach

Gość Andziej
Jestem facetem, ale odpowiem szczerze. Facetom często się zdarza czuć coś do koleżanek. Nie wiem czy to się nam ubzduruje, czy po prostu tak działa nasz mózg. Ale chyba tak nas stworzyła natura.

Gość gregerin
Też tak mam, bije się czasami z uczuciami, bo obdarzyłem też inną kobietę poza moją partnerką, miłością. Ona nic o tym nie wie. Ciężko jest z tym żyć :(

Gość Ja miałam 2 razy podobną
sytuację.W pierwszym przypadku 3 facetów mojej przyjaciółki latało za mną.Przyjaźń się skończyła :(.Ale tonie moja wina!!!!! W druim wielka miłość też przyjaciółki ale innej zakochała się we mnie!! Ją rzucił i zaczął adorować mnie.Nawet przy mniej się nie krępował jak się na urodzinach u wspólnego znajomego spotkaliśmy.Ta przyjaźń też się skończyła.Nie szło wytłumaczyć że to nie moja wina.Goniłam jak mogłam a to zamiast sobie pójść jeszcze bardziej do mnie leciało.Ten drugi nawet mi mój późniejszy związek rozwalił!!

Gość dżanneta
Miałam kiedyś podobną sytuację. Spotykamy się raz na jakiś czas. W pewnym sensie dostajemy to czego oboje potrzebujemy. Jak na razie jest ok.

Gość zaskoczonawyznaniem
Szczerze to nie wiem jak się mam zachować. Przyjaciółce raczej nie powiem, bo nie wiem jak to odbierze. Może się poczuć zdradzona.

Gość racje_mam
Teraz to zależy tylko od niego, jak to będzie wyglądać. Czy chciał żebyś tylko wiedziała, bo potrzebował się tym z kimś podzielić. Być może on teraz czeka na twoją reakcję. Jeśli nie powiesz o tym przyjaciółce, może stwierdzić że zostawiłaś mu furtkę. Najlepiej z nim szczerze porozmawiaj.

Gość Ja miałam 2 razy podobną
Tak było u mnie.Obie poczuły się zdradzone,ale czemu przeze mnie??!! Mamy co prawda kontakt ale na stopie koleżeńskiej.Jak się po kilku latach spotkałam z tą pierwszą przyjaciółką a ona była wtedy w 2-letnim związku to już chyba dla pewności zapytał swojego chłopaka czy jak jesttem ładna.To też mądry odpowiedział że tak i że mam w sobie TO COŚ

Gość Propagandier
Ja się też zakochuje w przyjaciółkach. Ale nie mam im odwagi o tym powiedzieć. Boje się ich reakcji. Wydaje mi się że wszyscy faceci tak mają, tylko o tym nie mówią :)

Gość zaskoczonawyznaniem
No to na pewno jej nie powiem. Nie chcę niszczyć naszej przyjaźni. Poczekam i zobaczymy co się będzie działo.

Gość od tak bo tak
O ja pierdole. To po co jestescie ze swoimi dziewczynami jak sie w przyjaciolkach zakochujecie? :o

Gość Propagandier
Spokojnie, kobietom też to się zdarza. Człowiek jest zwierzęciem, nie potrafi ot tak odrzucić uczuć.

Gość od tak bo tak
:P Uniosłam się bo też mam ładną przyjaciółkę

Gość Propagandier
To się teraz zapytaj swojego faceta czy mu się podoba, i jakie wady w niej widzi :P

Gość od tak bo tak
Heh, powie, ze mu się nie podoba i kilka wad wymieni, ale wiem że tylko dla świętego spokoju! Chyba muszę się zakochać w którymś z jego kolegów! :P