Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MMmmmNIAMMMM

zobaczcie jakie ciacha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gsrdgergh
ee tam, ten z twarzy niedorób i ma odstające uszy i chujowy kształt głowy jak z bajki czechosłowackiej "sąsiedzi"

Gość gsrdgergh
Pani czkawka wtf??? przecież to jakieś dziecko!! i ten sweterek czy coś tam.... :-O nie nei nie! ale ładniusi, co nie równa się seksowny

ciacho tygodnia - na jednych fotkach fajny na innych jakos mniej, ma ładny nos :) ale uszy za małe no i zbyt przypakowany :O

Gość MMmmmNIAMMMM
Pani Czkawka nooo ladniutki z buzi, ale widac, ze mlody i ciut za chudy.. ale by sie utuczylo troszeczke :D

Gość MMmmmNIAMMMM
Przypakowany jest meeeega mniam!:D i te oczka jakie ma.. ale z uszami faktycznie jest cos nie tak :D

Gość h3h3h3
armia kafeteryjnych pasztetow dyskutuje nad facetami których mogą zobaczyć jedynie na zdjeciach :D:D:D

Gość gsrdgergh
ja pasztetem nie jestem i dla twojej wiadomości do mnie podbijają właśnie takie przypakowane "ciacha" a ja takich nie lubię

młody? :D rocznik 91' wiec juz nie taki mlody hmm nie wiem po czym wnoszę, chyba po tym że ładny = miał szansę na seks :D

Gość MMmmmNIAMMMM
Bo tu w Polsce sa same schlane grube mordy, po 150cm w kapeluszu takie jak ty, do tego siedza na babskim forume, pfff. Odmieńcy. Zal wam doope sciska z zazdrosci.

Gość bdbtgrrgb
z gęby średni, dawajcie jakiś brunetów

Gość a ja, co myślicie?
zraniłaś moje uczucia, mam 32 lata.

Gość jbvfghjkkjhgvfc
Haha ten w gajerku to jakas pomylka

Gość tkyk
co to się porobiło że dziewczynom podobają sie takie cioty

nie :( jest idealny, zakochałam się w nim i najgorsze - nie wiem jak go odnaleźć 😭 co do brunetów, wstawiłabym zdjęcie brata mojego ex, jest tak przystojny, męski i seksowny ze aż nie wierze w jego istnienie :( a ten pan za to, ma idealne ciało https://www.google.com/search?um=1&hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1440&bih=729&tbm=isch&q=joe+manganiello+shirtless&revid=880448780&sa=X&ei=XtHLT8CsJcqChQf1uOjCDw&ved=0CAYQgxY :classic_cool:

Gość jbvfghjkkjhgvfc
Tak jak wam podobaja sie puste, sztuczne, rozowe blond lale z sylikonami tak nam sie podobaja tacy zadbani wysportowani faceci. Hahaa. Juz wiekszosc nie jara sie zarosnietymi malymi polaczkami. Trzeba sie za siebie wziac!

Gość hhu5
POPIERDOLONE SIKSY Z WAS :) KAZDEGO WPIERDOLĄ ROBAKI I TAK KIEDYŚ. JARACIE SIĘ JAKIMIŚ CIPOWATYMI GOŚCIAMI ... Zamiastg znajść sobie proządnych facetów.

ja ide ogladac film rano tu zajrze i mam nadzieje że wpisy samców zostaną usunięte! dobranoc wszystkim dziewczynom z dobrym gustem :) oby nam sie przyśniły te ciacha:D

Gość czekoladowy mafinek
Pa Czkawko! :)

Gość jbvfghjkkjhgvfc
Akurat, jasne nie podobaja sie, juz ja to widze. Jaracie sie takimi barbie i nie pierdoool :O

Gość MMmmmNIAMMMM
Papa, dobranoc :)