Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MadziaLenkaaa1990

Pasuje by moi rodzice szli na wesele siostry mojego chłopaka?

Polecane posty

Gość MadziaLenkaaa1990

Witam Was serdecznie. Mam mały dylemat ponieważ siostra mojego chłopaka (podkreślam chłopaka nie narzeczonego) wychodzi za mąż, i na wesele zostali zaproszeni moi rodzice, i czy pasuje by szli na to wesele, ponieważ to praktycznie obcy ludzie, żadna rodzina. Jestem w kropce. Co sadzicie?

Gość m a
ty serio masz 22 lata?:(

Gość MadziaLenkaaa1990
Tak 22. Pytam bo nie wiem czy ładnie tak. Rodzice też sie zastanawiają. Bo na jedno może głupio, nie wiadomo czy będę z chłopakiem na stale czy nie.

Gość MadziaLenkaaa1990
Tez tak własnie myślę... ale moi rodzice myśl całkiem inaczej że trochę głupio. A chciałam aby poszli...

Gość marabka
POWINNI ISC, ZAPROSZENIE SWIADCZY O TYM ZE RODZINA TWOJEGO CHLOPAKA TRAKTUJE WASZ ZWIAZEK Z SZACUNKIEM I POWAZNIE. JEZELI NIE POJDA TO OKAZA BRAK SZACUNKU RODZINIE TWOJEGO FACETA. JAK JA BRALKAM SLUB MOI RODZICE TEZ ZAPRASZALI RODZICOW , CHLOPAKOW MOICH SIOSTR:) TO NORMALNE I MILE :) PS: MOZE RODZICE TWOJEGO CHLOPAKA SZUKAJA WLASNIE KONTAKTU Z TWOIMI RODZICAMI I CHCA PRZELAMAC LODY:)

Gość marabka
POWIEDZ RODZICOM ZE MAJA ISC I KONIEC!!!:)NIECH NIE ZACHOWUJA SIE JAK DZIKUSY:) JAK NIE POJDA TO JESZCZE RODZICE TWOJE CHLOPAKA POMYSLA ZE NIE DARZA ICH SYMPATIA , MOZE SA PRZECIWNI WASZEMU ZWIAZKOWI ITP. CHYBA NIE CHCESZ TEGO?