Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bieddula

jestem biedna, nie mam co jesc:(

Polecane posty

Witam wszystkich serdecznie, jestem w bardzo Ciężkiej sytuacji' czy wie ktoś gdzie można uczciwie pracować na śląsku..?każdej pracy się podejmie no oprócz ogłoszeń towarzyskich. Proszę o pomoc

Gość zyjacy na skraju ubostwa polak
a na neta masz ! mieszczańska galerianko! i lewe rece też,(pewnie nie potrafisz gotować)a weź sie za robote, twoja matka za Gierka ziemniaki w polu zbierała, pracy nie możesz naleźć po studiach...? ja też! i co z*********m fizycznie za najniższą krajową i mam co jeść i mam ogródek i żrę to co wyhoduję! Bo to POlska właśnie! W pole ziemniaki sadzić!! w Twoim mieszczańskim wypadku idź do opieki po kurę i koguta, kozę i capa, może kaczke i kaczora (tego lepiej nie rozmnażaj bo tego mamy już a DUŻO)!!. Brak jest obecnie w POlsce ludzi którzy cokolwiek potrafią, kup dwa worki ziemniaków od rolnika, posadź na ugorze, do tego wiadro pszenicy dwa kamienie(żarno , wiesz co to żarno?!) i masz mąkę na chleb, od kozy mleko, ser i masło.Za to co masz w domu kup inwentarz! Ogórek, posadź wyhoduj i zakiś! Ziemianke wykop, woda ze strumienia, rumianek z łąki, baniak ze śmietniska i masz herbatkę u Tadka(wiesz kto to Tadek? już go nie ma... nigdzie... bo Tobie podobne lewusy głosowaly na takich co sprawili ŻE NIE ma JUŻ NIC POLSKIEGO I NIE MASZ CO ŻREĆ a ONI ŻRĄ KAWIORY w Brukselskich restauracjach) ....A jak nie to d**y dawaj w swym wielkomiejskim życiu i może też się dostaniesz do Brukseli! Wtedy bedziesz chodzic do restauracji na obiadki!O i zapłodnisz się i... dostaniesz ... olbrzymie becikowe za które kupisz sobie amu. Lub W...laj tynk z wyremontowanych przez UE ścian w wielomilionowych miejskich dotacyjnych przekrętach. Amen

Gość gość
Witaj Chcesz pomocy to pisz na maila artur.nowicki.1984@wp.pl

Gość gość
a na inetrnet masz?

Gość gość
jezeli umiesz utrzymac dom w czystosci i cos ugotowac to chetnie cie przyjme do siebie.

Gość upadlosckonsumencka
Szanowni Państwo, jeżeli ktoś nie ma pieniędzy na przeżycie, zwyczajnie mu na nic nie starcza, a do tego dodatkowo może mieć nawet kredyty, to być może kwalifikuje się do ogłoszenia upadłości konsumenckiej. Upadłość konsumencka to możliwość rozpoczęcia życia od nowa. Bez długów i bez ciągłych problemów. Jeżeli ktoś jest zainteresowany, to serdecznie zapraszamy do nas, a jesteśmy w stanie odmienić Państwa życie i pomóc pokonać problemy: http://upadlosckonsumencka.com.pl/ Pozdrawiamy

Gość gość
Hej i witam. Szukam kobiety do wspólnego życia w zwiazku, sam jestem po przejsciach, nie mieszkam w polsce . Sfinalizuje przelot albo podróz do UK i pomoge Ci finansowo, Szukam szczerej i miłej kobiety a nie dziewczyny która umie zaufac i zmienic otoczenie, Nie jestem bogaty ale moge Ci pomóc jeśli i Ty mi zaufasz. Kontakt tissotek@o2.pl Mam 36 lat .

Gość Matcho
Tak jest w polsce ze w skołach nie uczą cie yego co ci sie w prawdziwym zyciu przyda jek podatki płacić jak cv napisać po szkolach każdy zielony jak do pracy pujdzie a cale zycie sie kształci większość z was to puste lafiryndy które sponsora szuka dla siebie i przyszlych dzieci nie koniecznie sponsora którego i tak macie zamiar wykorzystać az dzieci sie odchowaja i zostawicie z niczym bo feministyczna swinia w sadzie zadecyduje ze zawsze wina po stronie sponsora ktory zaczoł pic po tym jak przejrzał na oczy i zdał sobie sprawe ze jest niczym wiecej jak darmowym bankomatem swojej puszczalskiej zonki

Gość gość
chyba tak źle nie jest jak masz kompa i internet :-))) ludzi do sklepów szukają i nie ma chętnych do pracy więc zatrudniają ukrainki

Gość gość
sprzedaj nerki i idz zjedz kromke pasztetu z McDonalda

Gość gość
poszlem do banku WBK i wziolem pozyczke 1800zl na 72miechy,powiedzialem ze PUP szykuje mi staż od marca i dostalem,rata mi wychodzi niecale 50zl pracy jeszcze niemam ale na dniach mają z PUP zadzwonić,tak rozwiazalem brak kasy do pierwszej wyplaty;-)

Gość Głodny
Dnia 4.06.2012 o 02:54, Gość bieddula napisał:

;(

Pomagają Ukraińcom i innym nacjom, tylko nie Polakom. 

Chciałbym stąd wyjechać !