Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę kupić ale nie wiem czy wa

GARNKI Thomas cook& pour TESCO czy warto?

Polecane posty

Mam pytanie. Tak się akurat złożyło, że robiąc comiesięczne zakupy w Tesco nazbierałam naklejek na 3 garnki w Tesco. Na ulotce wyglądają porządnie. I tak się zastanawiam czy warto np. mając 30 pkt dopłacić 126 zł żeby kupić jedną patelnię. Proszę o opinie

UP

Nie warto , te garnki sa strasznie drogie a ich jakosc za te pieniadze nie powala .... niestety . Sama chcialam kupic , ale babki cos tam gadaly ze fajne na 10 razy potem sie niby niszcza ... nie wiem jak na prawde jest ale w sumie wolę tefala

Dzięki za odpowiedź :) Czyli tak jak myślałam.... :(

Gość Haliko
Kupiłam 3 garnki i patelnie.Na razie przetestowałam patelnię,naleśniki smaży sie rewelacyjnie,można nawet bez tłuszczu.Rondel tez używałam,szybciej sie gotuje.Na razie same plusy,zobaczymy co dalej.One mają dwa lata gwarancji,zobaczymy jak sie beda sprawowały.

Gość a propo naleśników
To można na zwykłej smażyć bez tłuszczu tylko trzeba dodać olej do ciasta i nic się nie przykleja.

Witam.... ja kupiłam te garnki, szczerze mowiac juz jeden z garnkow wymienilam na nowy, poniewaz na dnie pojawily mi sie plamy (w koncu maja 24 m-ce gwarancji prawda??). Nie bylo problemu z wymiana, oczywiscie po "zaprezentowaniu Pani z reklamacji przepisow konsumenckich jakie mi przysluguja" (co polecam paniom, ktorych rozmowe zaszłyszała "MamaMałpki"). Co do garnków, kupujac je po rabatach "znaczkowych" warte sa swojej ceny, tzn. nie porażają w jakiś specjalny sposób, ale: - skracają czas gotowania - estetyczny wygląd - gotowane produkty nie przywierają do dna Ja jestem zadowolona, a jeśli się zacznie z nimi coś "dziać" mam 24 m-ce na to, aby je reklamować;-) Pozdrowionka