Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moni2210

sex po porodzie

Polecane posty

Gość moni2210

Mam do was pytanie kochalam się 4 tygodnie po porodzie z moim facetem bez zabezpieczenia czy przez płyn który wydobywa się z penisa można zajść w ciaze boję się pomóżcie

Gość junn
no jeśli byłyby tam plemniki zdolne do zapłodnienia to można zajść w ciążę jeśli pojawi się owulacja. dlaczego się nie zabezpieczacie? Można zajść szybko po porodzie niestety -przykład Tori Spelling choćby.

Gość junn
u Tori zajście w ciążę było 6tyg. po porodzie.

Gość moni2210
Bo tak szybko wyszło teraz mam wyrzuty boję się

Gość junn
rozumiem że połóg ci się skończył skoro doszło do stosunku? nic w tej chwili nie poradzisz. Musisz czekać na rozwój sytuacji i na przyszłość się zabezpieczać. Test czy beta nie mają na razie żadnego sensu.

Gość mozesz bycc
w ciązy, a mąż skonczyl w tobie?

Gość bransoletka z guzików
jeszcze cipsko ci sie dobrze nie wygoilo a ty juz kooro o dupczeniu myslisz i to bez zabezpieczenia debilizm postępujący

Gość moni2210
Nie nieskonczyl we mnie

Gość moni2210
Wyjął gdy dochodziło do spudzczenia

Gość mozesz bycc
możesz być, ale nie musisz, my z mężem też tak czeto robimy i jak na razie jest ok, mamy synka i nasz sex wygląda jak wasz, ale lepiej się jednak zabezbpieczać.

Gość junn
no jeśli wyjął w ostatniej chwili to niestety ale mogło być już za późno. Nie każdy na tyle kontroluje swoje ciało. Musisz czekać, innej opcji brak.

Gość moni2210
Ja po cesarce ze starszą córka kochalam się 5 tyg i niezaszlam

Gość moni2210
My się tak kochamy że on zawsze wyjmuje w ostaniej chwili i nigdy niezaszlam

Gość junn
no to skoro jesteś taka pewna tego przerywanego to skąd ten topik? :O

Gość moni2210
Raczej jestem pewna ale teraz niewiem z tą sytuacją po porodzie martwimnie ten plyn z penisa

Gość junn
rany, a skąd my mamy to wiedzieć? skoro po jednym porodzie nie zaszłaś to może i teraz nei zajdziesz. A co ma poród do płynu preejakulacyjnego w ogóle? Gdybyś miała od tego wpaść (skoro stale tak robicie) to pewnie już wpadłabyś. Na przyszłość się zabezpieczcie to nie będzie paniki że zaszłaś.

Gość moni2210
Teraz chcę się zabezpieczyć mam do lekarza na 11czerwca więc mi zapisze tabletki

Gość moni2210
Może ktoś jest teraz tutaj kto mu jeszcze doradzi

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Hej skarbeńku, jestem Milena z http://sextelefon.ovh/ (mój profil jest drugi od góry) chcesz spełnić swoje fantazje to wal śmiało, zrobimy to po cichu lub będę jęczała ile wlezie, czekam na twojego olbrzyma, moja pusia już otwarta dla Ciebie, czekam kochanie.

Gość gość
bransoletka z guzików 2012.06.04 , racja, tylko ciekawe czy maz wstanie w nocy do dziecka.naprawde nie rozumiem, po porodzie ma sie przez wiele miesiecy otwarta rane i pampersy dzien i noc bo moczu i kalu sie nie trzyma, dziecko nie ´daje spac dluzej jak pol godz. dziennie .zakladam ze maz naciskal a po wszystkim zostawil z dzieckiem i zwinal sie spac

Gość gość
Może troche offtop ale jak nudzi się Wam seks z partnerką to warto spróbowac czegos innego. Nasz związek uratowały sex telefony. Zacząłem od profesjonalistek z http://boginiesexu.pl/ a one tak mnie wyuczyły, że teraz swoją żonę doprowadzam do orgazmu przez telefon. Mówie Wam fajna odmiana!