Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ster

spanking i policzkowanie

Polecane posty

witajcie , kto ma juz podobne doświadczenia, a kto o nich fantazjuje?

Gość ja mialam i bardzo lubie
wszelkie fantazje mozna ziscic,tylko trzeba chciec

zgadzam się , że wszystko mozna zrealizować po pierwsze trzeba nauczyć się o tym rozmawiać a dopiero później wykonać , chociaż to nie dobre słowo - za bardzo techniczne do tej sfery jakie były twoje doświadczenia?

najbardziej lubię spanking stóp oczywiście inne miejsca też są mile widziane;)

Gość ja miałam i bardzo lubię
stop? to bardzo boli i to nie jest taki przyjemny bol..... nie polecam

Gość Wenecja85
o, policzkowanie - to coś prawie o mnie :P mi się czasem zdarzy spontanicznie spoliczkować mojego faceta w momencie maksymalnego podniecenia. Za pierwszym razem jak go klasnęłam w twarz byłam jednak maksymalnie zażenowana. Nie miałam pojęcia dlaczego to zrobiłam i jak mu to wytłumaczyć, a teraz to nawet lubi, bo wie, że wtedy mam mega odjazd.

czegoś podobnego i ja doświadczam kiedyś było to właśnie bardzo spontaniczne i jednorazowe ale teraz częste siła policzka jest różna i daje wyraz nasycenia emocjonalnego :)

Gość Wenecja85
Ale byłeś policzkującym, czy policzkowanym? :P

w tym , obecnym układzie, policzkowanym wczesniej stałem z drugiej strony dłoni:)

mojej dziewczynie też zdarza się dość często spoliczkować mnie jak się mocno podnieci ( niekoniecznie w czasie seksu)

w czasie seksu też, jak najbardziej. Ale czasem robi to np. przy jakichś bardziej namiętnych pocałunkach... A Tobie kiedy to się zdarza?

nie tylko w czasie sexu!! na codzień jest bardziej ekscytujące !

w przeróżnych , podczas zakupów, w restauracji , na ulicy wszystko jest robione tak by niewoele osób to widziało , może nikt , ale nie zawsze się to udaje i to jest nawet bardziej podniecające

carolina: dlaczego uważasz, że to kwestia czasu? Też zamierzasz to robić w publicznych miejscach? Ster: mi moja nie robiła tego nigdy w takich miejscach. To musi być bardzo upokarzające...

a czy ta "gra" nie ma na celu upokorzyć i podporządkować partnera? poprzez takie zachowanie podniecić siebie i Jego jeszcze bardziej? poprzez swoje zainteresowanie i posiadanie swoistej tajemnicy zwiększenia więzi ? tak to odbieraj

dla mnie nie ma rozróżnienia - sex i życie poza nim to tak jakbyś miał dwa życia - oddzielne uczuciowe i oddzielne codzienne

Ster: no nie przesadzaj. Jest różnica między tym co się robi w stanie maksymalnego podniecenia, a tym co się robi w czasie zakupów czy na ulicy...

policzki i pupa,to najbardziej a co do swoistej więzi,to cos w tym jest, nawet poza lozkiem slaby policzek jest oznaka tego co laczy partnerow,takiego brudnego mocno wiążącego seksu nie chodzi rzecz jasna o lanie sie po pyskach :D :D

mi mojej w publicznych miejscach zdarza się czasem lekko uderzyć mnie po tyłku... bardzo podniecające...

ja miałam...oczywiśce że nie chodzi o "lanie się po pyskach" to zupełnie coś innego !:) subtelnego , chociaż czasem dotkliwego ;) ale jakże podniecającego co innego juz w domowym zaciszy ...paseczek , palcat , packa...i czerwony tyłek :)

oj tak :)