Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krolowa Balu

od 5.06 do 3.07 dieta 1000kcal i bieganie.Cel -5kg.Zapraszam!!

Polecane posty

Gość Krolowa Balu

Czesc dziewczyny. Zamierzam od jutra rozpocząc diete 1000kcal i biegac conjamniej 3-4 razy w tygodniu. Zakupie tez tabletki Asustor Slim polecone przez kolezanke. Chce zrzucic przez 4 tygodnie 5kg, i chce to zrobic w miesiac, nie zalezy mi na szybkich dietach cud, bo potem efekt jojo jest masakryczny. Zapraszam i pozdrawiam!!

Gość Krolowa Balu
Chcialam dodac, że glownymi skladnikami mojej diety beda bialka i warzywa, 5 posilkow dziennie i niejedzenie po 18. Mam 164cm i waze 70kg.

Kochana ja ma 161 cm i ważę 68 ale tamtego tyg jestem na diecie z kropelkami HCG i mam do tyłu 2 kg - ciesz mnie to bo zgubić 1 kg to dla mnie wyczyn.

Gość 1962
Ja też chcę zgubić 5 kg .chętnie dołączę.Biegać nie mogę ale chodzę codziennie 5-6 km.tylko te 1000kcal,masz jakieś fajne menu.Mam 164 i ważę 66 kg.To co zaczynamy?

Ja od tygodnia tez zrzucam 5 kg :) Codziennie biegam, jak narazie po 10-12 minut dziennie, rower treningowy i jak najwiecej chodzę, staram sie rozsądnie jeść , na kolacje jabłko i przyznam ze codziennie cos małego, słodkiego to kawki :) wiec jestem zadowolona. Dzisiaj sie wazyłąm schudłam kilogram:)

No ja mam gorzej bo zaczęłam 500kcl ale naprawde sama w siebie nie mogę uwierzyć - 4 dzień i daję rade a nawet nie kłamiąc cie nie czuje tego że jestem głodna. Słuchaj mój dziej wygląda tak: 7,00; - 8kropelek hcg 7,30; - kawa parzona potem woda, zielona herbata i woda - piję ile tylko mogę.... 9,30; - jabłko 11,30; - kropelki 12,00; - 10dkg piersi kurczaka bez tłuszczu z pieprzem i sola morską i do tego 2 mniejsze pomodory tez sola i szczypiorkiem - no i musztarda do smaku:):) 14,00; pomarancza 16,30 kropelki 17,00; 10dkg wołowiny tez bez tłuszczu i 2 małe ogórki też doprawiane sola, pieprzem, bazylią.... i cały dzień dużo wody, herbaty , kawy.... :0 narazie efekt widze ................. zobacze co bedzie dalej ale jestem dobrej myśli:)

Gość Krolowa Balu
Witajcie dziewczyny ciesze sie ze ktos zajrzal:-)Zapraszam do wspolnego dietowania i wspierania. Bede pisala codziennie swoje menu. Staram sie je komponowac tak, aby byly w nim wszytskie skladniki, nie chce pozniej zeby mi zaczely sie lamac paznokcie lub wypadac wlosy.Chce schudnac zdrowo!!! Jutro zamierzam zjesc: śniadanie: serek wiejski z rzodkiewka, szczypiorkiem i pomidorem - 250kcal sniadanie 2: pomarancza duza - 100kcal obiad : zupa warzywna ( z ziemniakami i śmietaną)- 300kcal podwieczorek: truskawki(10) - 100kcal kolacja: jogurt z ziarnami zboz - 140kcal razem:990kcal Co o tym myslicie? oczywiscie zamierzam pic ok 1,5 litra wody. Polecam Ustronianke, gdyz wg mnie daje poczycie sytości. Kupilam tez Asystor Slim, mam nadzieje ze dzieki tabletkom w malym stopniu bede odczuwala glod wieczorem:-)

Gość myszeczka23
Cześć :) ja chętnie się dołącze.... jadłam kiedyś LINEA DETOX - nie pomogło, teraz próbuję APLEFIT - zobaczymy :(

Gość myszeczka23
piłam czerwoną ale nic nie daje wg mnie :(

Gość Zielone jabłko
Hej:) Z chęcią dołączę:) Moim celem jest zgubienie 5-6 kg:) Od jutra wracam do biegania:) Godzinę dziennie poświęcam na ćwiczenia:)

Gość Zielone jabłko
Hej:) Z chęcią dołączę:) Moim celem jest zgubienie 5-6 kg:) Od jutra wracam do biegania:) Godzinę dziennie poświęcam na ćwiczenia:)

Gość myszeczka23
Szczerze Wam powiem że ja chyba nie mam już sił. Pracuję w biurze od 8 do 16 siedzę na stołku przed komputerem :( do pracy idę piechotą z pracy również wracam piechotą ale to tylko 15 minut w jedną stronę :( zastanawiam się nad kupnem porządnego roweru, żebym mogła jeździć na wycieczki :) a teraz? mam ogromnego lenia i wolę siedzieć przez TV zamiast robić jakieś brzuszki :( a w sierpniu idę na 3 wesela i już do żadnej sukienki się nie mieszczę :( pomocy!!!

tryb pracy mam podobny. od 10 do 18 zero ruchu, jedynie co piechotka 2 km do pracy... kolacjo pbiad jadam po 18 bo pracy nie zjem. jejku mam to samo co ty zero motywacji do cwiczen po powrovceie do domu. teraz kreciłam hula hop 10 minut

Gość myszeczka23
Ja to dziś zero ruchu :( nawet z pracy mnie sąsiad przybrał :))) w środę planuję iść na basen, ale nie umiem pływać :(((

witajcie :) jest tu ktos?? ja swoj dzien zaczełam od kawy i kanapki z ogorkiem , po czym na dobry poczatek 200 skakanek i 10 minut hula hop :) miłego dniaa

Gość Krolowa Balu
Czesc dziewczyny. Ja po sniadanku. Troche inaczej wygladalo niz pisalam, gdyz kupilam serek wiejski light, ktory razem z warzywami wyszlo 170kcal wiec dodalam do tego pol kromki chleba graham z maslem, co daje 65kcal, razem 235kcal. Drugie sniadanie mam zamiar zjesc o 12 i bedzie to jablko bo pomaranczy zapomnialam wczoraj kupic:-) I dzis pierwszy dzien z Asystor Slim. zobaczymy czy bede glodna chodzic. Pozdrawiam!!!

Gość Krolowa Balu
Dziewczyny chcialam podzielic sie z Wami wrazeniami po spozyciu Asystor Slim. Otoz rano po tabletce zjadlam sniadanie i potem wlasciwie nie czulam juz glodu, ale za to takie uczucie jakby kamienia w żołądku, nie zbyt fajne, ale grunt ze sie nie jest glodnym a o to chyba chodzi, takze jestem pozytywnie zaskoczona bo przez caly dzien nie przyszlo mi przez mysl zeby zjesc cos dodatkowego czy skodkiego. Tabletki polecam jako wspomagacz do diety, ale czy same w sobie cos odchudzaja bez diety to nie wiem, ale skutecznie hamują glod

Gość myszeczka23
Cześć Dziewczyny :) Dzwoniłam dziś do Pani dietetyk i 13.06 idę na rozmowę i ułożenie indywidualnej diety. Zobaczymy co mi poda w jadłospisie :) wybieram się również na urządzenie POWER SLIM, ale to chyba w drugiej połowie czerwca :) ja dziś na śniadanie zjadłam 2 kromki z nuttellą (grzech), na obiad zupa fasolowa, na kolację arbuz :) no i oczywiście 3 tabletki APLEFIT :) z ruchu? 15 minut spacerkiem rano do pracy... teraz zasiadam znów przed komputer i biorę się za pisanie pracy licencjackiej - 13.07 obrona :)