Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pipinek09

Czy dobrze robię?

Polecane posty

Cześć wszystkim! Mam 19 lat i pewien problem, z ktorym chcę się z Wami podzielić i proszę o rady. Otóż podoba mi się mój sąsiad 36l i ja jemu też. Spootykamy się, aby rozmawiać piszemy smsy itp. Myślimy o czymś więcej. Jednak on ma żonę i dziecko, wprawdzie mieszkają one nie z nim tylko o 20km dalej. On jednak przyjezdza do nich na weekendy. Moja opinia jest taka: A CZEMU BY NIE SPRÓBOWAĆ, PRZECIEŻ ŻYJE SIĘ RAZ!!! A poza tym ona widocznie nie dbała o męża, gdy taki numer jej robixD Zawsze wydawał mi się takim kochającym mężem, a tu niespodzianka!!

nie spotykam się z nim dla pieniędzy! po prostu trzeba się rozerwać, a sex daje przyjemność nie tylko 1 osobie;P

Jeśli to prowo to 2/10 jeśli serio to podaję powody czemu nie spróbować: -bo on też może zrobić tobie dzieciaka i potraktować jak tamtą -nawet jeśli się z tobą zwiąże to twoje życie będzie ciągłą niewiadomą i będziesz się nim musiała dzielić z inną kobietą

już jest ciągłą niewiadomą, ale jestem na niego zła i czuję odrazę do niego i tego w jaki sposób traktuje kobiety... Dlatego mam zamiar tak prowadzić wydarzenia, aby jego żona się o tym romansie dowiedziała!!!

Gość powiem i ja....
zanim wplączesz się w ten romans i zaangażujesz uczuciowo powinnaś powiedzieć facetowi że jeśli chce być z Tobą powinien najpierw uregulować swoje sprawy osobiste ....skoro nie chce być z żoną to niech weźmie rozwód a widywania z dzieckiem mu nikt nie zabroni a tak na marginesie dlaczego oni nie mieszkają razem ?....są w separacji ?

on z nią chce być! a nie mieszkają razem tylko na okres wakacyjny, ponieważ ich dziecko chodzi do przedszkola w innej miejscowości... Ja wiem, że to nie jest miłość, tylko przelotny romans, jednak coraz bardziej mnie to zaczyna irytować, jak za jej plecami cieszy się z życia!

Gość powiem i ja....
wiesz co ja na Twoim miejscu kopnęłabym faceta i zerwałabym z nim wszelkie kontakty...a co Ci da to że będziesz się na nim mściła ?....przecież on Ci nic nie obiecywał prawda ?...znałaś jego sytuację i na własne życzenie wplatałaś się w ten chory romans ...więc tak na prawdę o co Ci chodzi ?

tak, znam jego sytuację, ale czasem trzeba zaszaleć;P poza tym chcę, aby jego żona dowiedziała się jaki on naprawdę jest, a nie uważała do końca życia jakiego to miała kochającego i super męża!!!

Gość ambasadorka ciepła
Smieszna jesteś. Moim zdaniem baba która bierze się za zajętego faceta ma jakiś problem ze sobą. I jest nie wiecej jak żałosna:/

Gość powiem i ja....
sama sobie zaprzeczasz w pierwszym poście faceta usprawiedliwiasz pisząc "A poza tym ona widocznie nie dbała o męża, gdy taki numer jej robi " a teraz nagle chcesz jego żonie pokazać jakiego to gnojka ma w domu dla mnie ta cała Twoja zemsta jest jakaś chora.....nagle stałaś się obrończynią moralności ?....lepiej przyznaj że facet Cię rzucił i teraz chcesz zemsty

Gość ambasadorka ciepła
Dla mnie facet zajęcty to facet skreslony: - skoro jest zajęty znaczy nie będzie angażował się w relacje ze mną a nie jestem pustą dziunią do ruchania. - uznaję coś takiego jak szacunek do innej kobiety - mają dziecko - a nigdy nie buduje się swojego szczęścia na krzywdzie dziecka. Teraz rozumiesz dlaczego jesteś żałosna?

nie rzucił mnie, wręcz przeciwnie;P Tylko nudzą mi się już te ukrywane spotkania....

poruszalam z nim temat jego rodziny itp. Jednak on się niczym nie przejmuje, mówił że nie ma żadnych wyrzutów sumienia i nie żałuje. Cieszy sie z mojej obecności. Może pora otworzyć oczy jego żonie?? Poza tym za niedługo jadę na studia, a on już mówi, że do mnie przyjedzie, lub gdy ja wrócę to będziemy się spotykać.. Ostatnio byłam z nim i jego córeczką na spacerze. Przytulał mnie, całował, mówił różne rzeczy dosłownie przy niej...

Gość powiem i ja....
czyli masz nadzieję że jak żona dowie się o jego romansie z Tobą to się z nim rozwiedzie tak ....a Ty będziesz miała go tylko dla siebie a chcesz się z nim związać na poważnie czy nie ?

Gość ambasadorka ciepła
I odczuwasz jakąś satysfakcję ze spotykania się z gorszej kategorii przedstawicielem płci męskiej? Nic nie wartym gościem?Naprawdę aż tak nisko sie cenisz? Patrzysz tylko na siebie i jego żałosną postawę - co nie zmienia fakty ,że TY przyczyniasz się do krzywdy obcej, niewinnej kobiety i małego dziecka! Czasem pomyśl głową a nie dupą/

Gość a ja myslę
pusta małolata i tyle... chce ''zaszaleć'' na czyimś nieszczęściu.. wydaje Ci się że to ty go wykorzystasz, a tak naprawdę to on Cię zrobi w bambuko... jak chcesz szaleć to znajdź sobie wolnego faceta, a nie wtrącaj się w czyjeś małżeństwo... a na do widzenia życzę żeby twój mąż w przyszłości też sobie znalazł taką koleżaneczkę jaką ty teraz zgrywasz....

nie liczę na ich rozwód, po prostu niech kobieta zobaczy i przeżyje koniec świata;P Zupełnie nie myślę o nim jako partnerze na całe życie, bo: 1) ma nawyki, których bym nie wytrzymała mieszkając z nim na stałe 2)mieszkamy w małej miejscowości, od razu wszyscy by plotkowali 3)ma okropną matkę 4) nie zrobiłabym takiego chamstwa moim rodzicom

wiem, że w pewnym stopniu tak jest, że mnie wykorzystuje, ale patrząc obiektywnie, to on ma bardzo dużo do stracenia, wiec ja go bardziej;P

Gość jeśli to nie prowo to jesteś
żałosną suką i życzę ci potrącenia przez TIRa

Gość a ja myslę
podła egoistka... chamstwa rodzicom to nie chce zrobić, ale kobiecie z dzieckiem to już tak.... facet Ci ściemnia bo chce młodą d... przelecieć, a ty mu wierzysz w każde czułe słówko... swoja droga gościu też przegina, ale gdyby nie takie pustaki to nie mieliby poco i do kogo przeginać...

oj, oj on bardziej przegina;P Bo jak można kochać się w ich małżeńskim łóżku?? Sam to zaproponował;P

Gość a ja myslę
przegina bo widzi że jesteś łatwa i chętna i że może sobie pozwolić na przeginanie... gdybyś dała mu w gębę zamiast go zachęcać to raczej przestałby przeginać....

Gość gdyby istniała sprawiedliwość
na tym świecie to takie szmaty jak ty byłby zrzucane z klifu jak w Sparcie :classic_cool:

Gość week of view
czy to jakas glupia prowokacja?

Gość a poza tym ten nick: pipinek09
sugeruje, że kryje się za nim jakaś gruba locha, która poczuła się jak bogini piękna bo zainteresował się nią jakiś fetyszysta :classic_cool: