Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cukiereczek Cookie

Czy zawsze oglądacie się za ładnymi dziewczynami?

Polecane posty

Gość Cukiereczek Cookie

Pytanie głównie do facetów, do kobiet również. Jak reagujecie gdy spotkacie ładną dziewczynę na ulicy? Gapicie się na nią? Nawet gdy jest skromnie ubrana i nie ma cycków na wierzchu? Uśmiechacie się do niej? Czy traktujecie jak każdego innego przechodnia?

Gość tytykilkfdg
właśnie byłam w sklepie i jakiś robol z budowy szedł za mną i się gapił jak nienormalny :o

Gość Cukiereczek Cookie
A ładna jesteś? Ja ponoć jestem. I na przykład jak byłam młodsza to więcej się gapiło a teraz to rzadko, na przykład jak stoje na przystanku

Gość tytykilkfdg
za brzydką się nie uważam :) często się ktoś na mnie gapi tylko niestety zwykle jakieś chłopy koło 40 :o

Gość Cukiereczek Cookie
No na mnie też takie staruchy najczęściej, zboki

Gość tytykilkfdg
ale sama jak widzę jakąs ładną to też się patrzę :D kiedyś w tramwaju widziałam taką zayebistą dziewczynę, że nie mogłam wzroku oderwać aż się zaczęła na mnie podejrzliwie patrzeć :D

Gość Cukiereczek Cookie
Maravilha- jesteś facetem?

Gość 999 Milord666 und Prezydent997
Myślimy jakby tu ją wymacać und wyr00chać, pocałować and przytulić!

Gość Cukiereczek Cookie
No ja też tak mam. Jak widziałam ostatnio taką ładną laske, wygladała jak modelka i gapiłam się jak debil ale na prawde byla sliczna

Gość Wolna251
ja jestem atrakcyjną kobietą i często faceci się na mnie gapią:)ale jak widzę ładna kobietę to też na nią patrze:)

Gość tytykilkfdg
no takie naprawdę śliczne to pewnie mają przesrane skoro nawet baby się na nie gapią jak nienormalne :D

a czy ja wygladam jak facet? poprostu lubie patrzec na inne zadbane dziewczyny, patrze na ubrania, buty, buzie, wlosy, piersi, tyleczki :D na wszystko ;) zastanawiam sie wtedy gdzie i za ile kupila np sukienke, jak ja bym wygladala w takiej fryzurze itd

Gość Cukiereczek Cookie
No ale z drugiej strony to jest takie miłe..

Gość nefnf
Jestem kobietą, ponoć b. ładną. Z obserwacji moich wynika, że: 1. KAŻDY się patrzy bez względu na wiek i... płeć! Tak, taaak. Kobiety też się oglądają za ładnymi laskami- ale z innych powodów;) 2. Młodsi faceci i żonaci oglądają się rzadziej niż Ci starsi i wolni:) 3. Na bezczela gapia się: jakieś niedojeby z kompleksami, wieśniaki typu budowlańcy itp, co gwiżdżą jak lokomotywa na stacji i zboczeńcy 4. Faceci, którzy nie mają kompleksów itp oglądają się mniej nachalnie, niezauważalnie niemal i takich lubiłam najbardziej- widziałam w ich oczach, że podobam się im, ale nie czułam się ani rozbierana wzrokiem ani nie było mi żal dziewczyny, z którą oni szli, bo ona tego nie zauważała nawet.

Gość tytykilkfdg
no właśnie ten budowlaniec był jakiś nienormalny :D gapił się jakby kobiety nie widział :o jeszcze przypadkowo polazłam do tej samej kasy co on, poczułam się napastowana :D

Gość Cukiereczek Cookie
Kobiety zazwyczaj się gapią bo same by chciały być takie ladne

Gość nefnf
Ja nigdy nie zapomnę zeszłego lata, jak szłam w mini, obcasach i topie obok bloku z rusztowaniami. Ja pitolę. Czułam się jak w ZOO póki nie zniknęłam im z pola widzenia. MASAKRA. Nie rok- 2 lata temu. Rok temu byłam już w ciązy :D

Gość tytykilkfdg
no ja się zawsze czuje nieswojo jak przechodzę koło jakiejś budowy :D a jak mam spódnicę czy obcasy to już masakra :D

Gość Cukiereczek Cookie
Faceci myślą tylko o jednym, to straszne...Ja raz szłam i zaczeli do mnie z tekstami czy umówie sie z nimi na kawe albo pytali o numer, masakra

Gość mortycja everdark orange
jak dostaniecie raka na mordzie to takie piekne juz nie bedziecie

takie teksty to jeszcze nic, chyba lepiej jak prosza o nr albo zapraszaja na kawe niz glupie spiewki stylu, ale duuupaaaa

Gość Cukiereczek Cookie
. . . . . . . . . . . .,. . .'.. . . . . . . . . . .,. . . . . . .- . . . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__ . . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . . . . . . . . _. '-.. . . . . . . . . .,' . . . . . . .,. .,.--.' -.,. . . ..' . . . . . . /. ./. . . . .}. . -..,/ . . . . . /. ,'___. . :/. . . . . . . . . . /'-.l. . . '-..'........ . . . . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l . .l. . . . .' ........-'. . . ,' . .',. . ,....... . . . . . . . . .,' . . . .' ,/. . . . ,. . . . . . . ,_'________________________________________ . . .. . . . . .. . . .,.- '____________________________________________|_') . . . ',. . . . . ',-'. (.)) . . . . .l. . . . . ;. . . /__ . . . . /. . . . . /__. . . . .) . . . . '-.. . . . . . .)

Gość wilgotna 13
Ja jestem bardzo atrakcyjną kobieta do tego o kobiecych kształtach i czasem lubie kusić facetów a na inne ładne kobiety też patrze :-)

Gość wilgotna 13
Cukiereczek Cookie Jak reagują przeważnie głupią miną i wzwodem w spodniach :D

Gość Cukiereczek Cookie
Ja jestem chlopakiem...

Gość wilgotna 13
Ale ja widze że jest dużo ładnych kobiet

Gość Cukiereczek Cookie
. . . . . . . . . . . .,. . .'.. . . . . . . . . . .,. . . . . . .- . . . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__ . . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . . . . . . . . _. '-.. . . . . . . . . .,' . . . . . . .,. .,.--.' -.,. . . ..' . . . . . . /. ./. . . . .}. . -..,/ . . . . . /. ,'___. . :/. . . . . . . . . . /'-.l. . . '-..'........ . . . . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l . .l. . . . .' ........-'. . . ,' . .',. . ,....... . . . . . . . . .,' . . . .' ,/. . . . ,. . . . . . . ,_'________________________________________ . . .. . . . . .. . . .,.- '____________________________________________|_') . . . ',. . . . . ',-'. (.)) . . . . .l. . . . . ;. . . /__ . . . . /. . . . . /__. . . . .) . . . . '-.. . . . . . .) PRO OBRAZEK

Gość wilgotna 13
Cukiereczek Cookie a i tak wypytujesz kobietki na babskim forum co ? A i tak po za tym skromny nick sobie przywaliłeś :D