Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akacja85

kogo wybrac???

Polecane posty

Gość akacja85

Kobiety mam problem. Pomozcie!! mam faceta i dziecko , z moim facetem zyjemy na odległosc, od 2 lat nie uprawiamy seksu. ale moge na niego liczyc finansowo. Moje dziecko ma wszystko, ja takze. Wszystko idzie z kieszeni mojego "partnera". Kilka miesiecy temu poznalam drugiego faceta. Jest miedzy nami niesamowita chemia, mozemy cały czas sie bzykac. On wie jak wyglada sytuacja u mnie. Mozna powiedziec , ze rola kochanka mu odpowiadała , ale on sie zakochał. Ja rowniez jestem w nim zakochhana, tyle,ze on zachaczył o slub. I teraz problem sie zaczyna. Bo wszystko pieknie ładnie,ale z niego jest taka sknera...myslicie , ze warto sie angazowac w zwiazek z facetem ktory nie wyciagnie portfela zeby zapłacic za głupi obiad???????

Gość kwiatuszek kłębuszek
ale z Ciebie prymityw

Gość ona5465467655
o matko, ale z ciebie pustak ;(

Gość akacja85
hahaaaa no to jest odpowiedz na poziomie, dziewczyny zycia nie znacie...

Ten pierwszy to jakby alimenty tylko płaci a drugi tylko się z Tobą "bzyka". A to dziecko jest tego do Ciebie utrzymuje czy kogoś wcześniej przed nim? Hm... Tego drugiego prawdopodobnie nie kochasz nawet tylko dobrze CI z nim w łóżku. Twój dylemat to wybrać seks czy pieniądze tak to widzę.

Gość akacja85
dziecko jest tego pierwszego, hm, moze masz racje, ze to własnie taki dylemat. ...

Wydaje mi się, że lepiej zostań w dobrych stosunkach z tym pierwszym. Ojciec Twojego dziecka może niekoniecznie wychowuje ale utrzymuje jako samotnej matce może być CI ciężko a jakby tamten przestał utrzymywać to musisz pogodzić wychowanie dziecka z pracą. Ten drugi to typ casanowy, drania - tylko do seksu. Tacy nie biorą odpowiedzialności nawet za własne dziecko więc nie myśl, że dziecko innego mężczyzny zaakceptuje i będzie je jeszcze wychowywał/utrzymywał. Ten typ tak ma.