Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikara1

Stosunek 6 dni przed miesiączką

Polecane posty

Gość panikara1

Witam! Mam problem... Pewnie nie byłoby go, gdyby nie moja głupota. :( Otóż... Tak jak w temacie - kochałam się z chłopakiem 6 dni przed miesiączką. Dodam, że kochaliśmy się bez zabezpieczenia. Jednak wg moich obliczeń, na pewno nie był to dzień płodny. W ten dzień doszło do rozdziewiczenia. Chłopak nie doszedł we mnie. Po tym zdarzeniu żyłam w ogromnym stresie. Do stresu doszła jeszcze choroba (zapalenie gardła i ucha). Miesiączkę dostałam dzień po terminie. Jednak zauważyłam, że jest nieco inna niż poprzednie. Przeważnie trwała 4-5 dni. Teraz trwa 4 dzień, ale tak jakby "zalega w środku". Mam na myśli to, że nie chce zlecieć. Mam niewielką ilość krwi na wkładce. W pierwszy dzień była dość skąpa, miała kolor brązowawy, później z domieszką krwi. Na drugi dzień była to czysta krew, leciała umiarkowanie (nie było skrzepów). Trzeciego dnia zaczęła zalegać w środku, aczkolwiek było jej trochę na wkładce. Dziś jest dziwnie... Muszę ją "wymuszać" :(. Nie mam w ogóle żadnych boleści. Nie zauważyłam, żeby urosły mi piersi (z natury mam małe). Do tego wszystkiego dodam, że mam nadczynność tarczycy. Boję się iść do lekarza... Najbardziej obawiam się wyniku. Czy ktoś mi coś poradzi :(?

Gość panikara1
Ja pierwsza miesiączkę dostałam bardzo wcześnie. Miałam 10 lat.

Gość panikara1
Odpisze mi ktoś? :(( Bardzo proszę...

Gość panikara1
Skąd ta pewność :(? Odchodzę od zmysłów..od kilku dni

Uprawiałaś seks w dni niepłodne, chłopak nie doszedł w Tobie i dostałaś miesiączki. Trochę inny jej przebieg jest pewnie wynikiem stresu jaki przeżywasz. Dla pewności i lepszego samopoczucia kup w aptece test ciążowy(10zł).

Gość panikara1
Boję się, że prejakulat zadziałał. Muszę kupić test, ale także mam obawy... Mam 19 lat, nie mogę być w ciąży. Przede mną studia.. Maartwi mnie ta miesiączka

Ale kochałaś się w dni bezpłodne! Oczywiście nie polecam takiego zabezpieczenia na przyszłość(zdarzają się różne anomalia), ale tym razem się udało, dobrze wyliczyłaś dni, bo dostałaś okresu. Krwawienie miesiączkowe podczas ciąży to rzadkość. Rzadko też dochodzi do zapłodnienia preejakulatem.

Gość rtryetreyrtyet
bardzo mikre szanse na to, że jesteś w ciąży. owulacja występuje w połowie cyklu, a jajo nadaje się do zapłodnienia zwykle przez max 24 godziny. potem "zdycha" i nie ma absolutnie żadnej szansy na ciążę. końcówka cyklu to najbezpieczniejsze dni i nie ma różnicy czy był preejakulat czy wiadro spermy. zrób test i się nie ekscytuj, bo nie ma czym