Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Euterpe

40 latki a NLP

Polecane posty

Gość Euterpe

swoja przygodę z NLP zaczęłam dokładnie w dniu 40 moich urodzin...uznałam ze jakiś etap w życiu się skończył i chce bardziej świadomie wejść w ten drugi (uważam ze lepszy) obkupiłam sie książkami, obejrzałam "The secret" The kompas" i inne tego typu filmy i wiecie co...robiąc bilans po 3 latach ciesze się ze się tym zajęłam...odmieniło to moje życie i postrzeganie świata...zawsze bałam sie ze stanę się zrzędliwa babką z drugiego przebiegu a teraz jak patrze w lustro to ciesze sie ze mam więcej znajomych 20+ niż moich wiecznie narzekających rówieśników...młodość zawsze była dla mnie inspiracją

Gość Euterpe
z tego wszystkiego nie zadałam wam pytania hehehe jeżeli macie 40+ i spotkaliście się z NLP czy podziałało to na was tak pozytywnie jak na mnie?

Gość surokatka
ja obejrzalam ten sekret syn mi go dal. Nie bardzo do mnie to przemowilo, moze sprobuje jeszcze raz obejrzec moze teraz zadziała,bo czytajac Ciebie nabralam checi na zmiany

Gość Euterpe
surokatka..polecam...choć moze ksiązka bedzie dla ciebie lepsza..spróbuj to wlaściwie taki pierwszy krok, bo trzeba duzo więcej wiedzy miec by prawo przyciagania tak działało jak my tego oczekujemy...Praktyka czyni mistrza

Gość piromanekPiotr
Euterpe a co sadzisz o EFT? ja jestem poczatkujący ale zdaje sie ze zaczyna to działać...zacząłem w piatek po konferencji na ten temat(fajnie tam opisane jest jak i co i po co) dzisiaj byłem u szefa i poprosiłem o pozyczke - ZGODZIŁ SIE!!! a nie miałem odwagi

Gość MEN STRuatzja
Masz ochote na dobre roochaństko?

Gość Euterpe
ja byłam na warsztatach Lesławy Jaworowskiej i tam sie nauczylam tej metody...to działa nie bądź zdziwiony...we wszystkich dziedzinach życia... a ty gdzie sie nauczyłeś tego? gdzie to jest tak fajnie opisane moze sie czegos więcej dowiem :)

Gość Euterpe
MEN STRuatzja nie mam z tym problemu więc nie szukam :)

Gość MEN STRuatzja
No tak zapomniałem że kurvy nie majom stym problemu.

Gość piromanekPiotr
dostałem linka w mailu od znajomej i byłem na konferencji on line poświęconej temu tematowi w temacie coś było sukcesosobisty ale nie umiem ci go teraz znaleźć bo jestem w pracy,wydaje się dość ciekawe podejście do rożnych tematów związanych z życiem :)

Gość CYYYYYYYYYYYYYYYY
A co to jest?????????

Gość Euterpe
cyyyyyy co to jest NLP?

Gość piromanekPiotr
MEN STRuaja powiem w Twoim języku żebyś zrozumiał: spadaj szczylu na drzewo i nie zabieraj głosu jak dorośli rozmawiają

Gość PaniNik.....
Czy modki mogą skasować tą reklamę,bo to naprawdę jest żałosne!!!

Gość CYYYYYYYYYYYYYYYY
Naprawdę nie wiem , co to jest NLP, nie rozumiem również innych używanych tutaj skrótów. Proszę o wyjaśnienie.

Gość assi
NLP, to po prostu niesteroidowe leki przeciwzapalne. Tu boli, tam strzyka. Cóż czterdziecha.

Gość Euterpe
no śmieszne z tymi lekami...NLP to NeuroLingwistyczne Programowanie inaczej mówiąc rozwój osobisty eft TO technika emocjonalnej wolności to rodzaj masażu dawniej stosowanej w akupunkturze, która niesamowicie pomaga w tak stresujących czasach jak dziś :)

Gość Euterpe
nie rozumiem co ja niby miałabym reklamować eft ? nlp? jeśli tak to możecie uznać to za reklamę bo te techniki warte są każdej reklamy i chyba tylko ci co są ograniczeni własnymi wymówkami nie dadzą mi racji a tym co nie próbowali polecam serdecznie...duzo lżej się żyje...polecam wujka google żeby znaleźć te techniki i stosować je w praktyce ..może w końcu będzie mniej w Polsce ludzi szukających dziury w całym i wiecznie narzekających :)

Gość krolJulianIII
oby Euterpe oby...