Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikka..

imię.... Ilona

Polecane posty

Gość mikka..

Nietypowe - co myslicie?

Gość Antymetro
osobiście znam dwie, więc dla mnie nietypowie nie jest.

Gość mikka..
I fajne kobiety? zadowolone ze swych imion? Teraz sie dzieciom takiego nie daje. http://www.google.pl/search?sugexp=chrome,mod%3D4&q=damian&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=dMrMT5yRAqWP4gSjx5Ev&biw=1025&bih=526&sei=dcrMT7n4Dq-L4gTv7PT8CQ#um=1&hl=pl&tbm=isch&sa=1&q=ilona&oq=ilona&aq=f&aqi=g10&aql=&gs_l=img.3..0l10.28907.30300.0.30404.5.4.0.1.1.0.135.492.0j4.4.0...0.0.jR0AeR49btM&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=cc16a5eeaf648900&biw=1025&bih=526

Gość gagatka002
Ładne, osobiście znałam 2 Ilony, jak byłam mała to mi się takie oryginalne wydawało.

Ja znam trzy Ilony, sie mam w pracy i powiem, że takich ludzi to ze świeczką szukać, także imię jaknajbardziej pozytywnie mi się kojarzy.

Gość kasia marynia
ja znam dwie... okropne kobiety... zawistne.

Gość Antymetro
One z imion zadowolone :). A co do charakteru - nie wypowiem się, bo jak każdy mają swoje dobre i złe strony ;).

Gość sowa na drzewie
znam jedną i to straszna kłamczucha, krętacz, leń. Co prawda towarzyska, miła, uprzejma. Sprawia wrażenie osoby godnej zaufania ale tak naprawdę jest straszną egoistką i inwigilatorką. Ja bym dziecka tak nie nazwała

A mi się nie podoba. Znam dwie, normalne dziewczyny ale imionami które najbardziej ze wszystkich mi się nie podobają są właśnie Ilona i Anita. Fuj