Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła_mama_21

PORÓD - już niedługo.

Polecane posty

Gość przyszła_mama_21

Witam. Za 7 tygodni czeka mnie ta wielka chwila, której obawiam się, aczkolwiek nie panikuję. Jak jest z Wami? Czy zagryzacie usta na samą myśl o tym wydarzeniu? Czy zdecydujecie się na poród rodzinny?

Gość igorekkk
ja mam podobnie ale jakos sie nie boje az tak tego porodu w koncu tyle kobiet urodzilo to czemu ja mam tego nie zrobic a najlepiej porównac to do utraty dziewictwa kazda sie tego boi ze bedzie bolało i wogóle a jak juz jest po to zmienia zdanie i tu mysle ze bedzie podobnie poboli i przestanie he wazne zeby dzidzia sie zdrowa urodzila a my to juz sobie damy rade ;)

Gość ........ meggy .......
mnie 2gi poród czeka za 15tyg i lekkiego stresa już mam. Może to dlatego że wiem co mnie czeka. Przy pierwszym dziecku nic nie panikowałam a na porodówkę jechałam cała szczęśliwa. Co prawda urodziłam tydzien przed terminem a całe "wydarzenie" trwało 3h jednak wiem jak bolą skurcze i ich boje się najbardziej

Gość Bbbbj
Ja sie strasznie bałam ale nie aż tak zeby wziasc znieczulenie pełna natura :-) i nie żałuje ale naprawde strasznie sie bałam

Gość Bbbbj
Był przy mnie mąż i mama i bardzo mnie wspierali