Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham muzykę

Dlaczego tak beznadziejnie to wszystko się układa? :(

Polecane posty

Gość kocham muzykę

Już prawie rok idę przez życie sama. Nikogo sensownego nie mogę poznać. Albo ćpa albo chla jak się okazuje...A jak ktoś jest fajny i podoba mi się, to okazuje się że on wzdycha do innej albo kocha inną :( Znajomi mają mnie w dupie, zostaje mi coraz mniej takich z którymi mogę gdzieś wyjść. Mam dość i albo gdzieś zginę albo nie wiem co...:( Już nawet myślę o samobójstwie, bo takiego zasranego żywota mam dość. Dlaczego jest tak fatalnie?

Gość dfdghfdqqqqqq
nigdy nie jest tak źle, że nie mogłoby byc gorzej. Głowa do góry, znajdź pozytywy.

Gość kocham muzykę
Jakie pozytywy jak wszystko się wali :(

Gość czterdziestkaśląsk
Przeczytaj mój temat MAM PECHA ZA WSZYSTKICH, może trochę cię to pocieszy....

Gość kocham muzykę
Przeczytałam to co napisałaś, to dopiero przykre... Zastanawia mnie dlaczego tak jest, że niektórzy mają ciągle pod górkę a inni na odwrót?

Gość czterdziestkaśląsk
Nie mam zielonego pojęcia...niektórym wszystko przychodzi łatwo...mam dziś takiego doła, że szlag mnie trafia....

Gość kocham muzykę
Witam w klubie, też mam doła....

Gość czterdziestkaśląsk
ktos tu napisał "znajdź pozytywy" - moje najlepsze lata poszły sie je..ć, fakt mam 3 fajne córki, ale one mają już własne sprawy, a ja siedze i nie wiem sama co ze sobą zrobić...fajnie by było miec jakiegoś faceta, ale żeby traktował mnie po ludzku, a nie jak lalę z sexshopu....:(

Gość kocham muzykę
Teraz ciężko znaleźć normalnego myślącego faceta niestety.

Gość dududupek
Ale masz problemy... Ledwo rok sama a jestem prawikiem całe życie.

Gość kocham muzykę
To raczej Twój wybór że tak jest.

Gość dududupek
Nie powiedziałbym. U psychologa mi wyszło coś takiego jak osobowość schizoidalna. I jak tu kogoś poznać kogoś z takimi problemami? To nie możliwe.

Gość czterdziestkaśląsk
no współczuję ci, ale u koleżanki wszystko ok, dlatego ma problem

Gość kocham muzykę
Dużo rzeczy jest niemożliwych, a jednak...

"Teraz ciężko znaleźć normalnego myślącego faceta niestety." Ja to widzę troszkę inaczej:Teraz ciężko znaleźć normalną myślącą kobietę niestety. Nie ćpam, nie chleje j jestem wolny a czy fajny ile ludzi tyle gustów. Ciekaw jestem jeszcze co dla ciebie oznacza bycie kimś "sensownym".

Gość hdhdhd
Jesli masz co jesc, gdzie mieszkac to jeszcze nie jest źle!

Gość kocham muzykę
Mateusz1991 osoba sensowna to dla mnie taka, która nie ćpa, nie chleje na umór, ma swoje pasje i zainteresowania, można z nią porozmawiać na różne tematy, wie jak się zachować w każdej sytuacji, nie kłamie. A takich osób jest niestety bardzo mało.

myślę, że powinnaś częściej wychodzić z domu do ludzi i poznawać tych ludzi. Uczysz się, studiujesz, pracujesz?

Hm.... No to ja jestem wręcz w 100% taki i tego samego szukałem u kobiet. Patrząc na to co się dzieje wokół mnie dałem sobie spokój i mam inny cel w życiu. A czy takich jak ja jest mało cóż tacy to w większości wieku nastoletnim nie chodzili zwykle na imprezy ( imprezy= zwykle alkohol i to w większych ilościach pochłaniany, a dziś to młodzież nie umie się bawić bez alkoholu) a przez to mogą mieć braki w kontaktach z płcią przeciwną. Więc pytanie czy byłabyś skłonna to zaakceptować. Czy dałabyś szansę mężczyźnie który nigdy nie kochał się z kobietą. Czy pomimo, że cała reszta jest ok czy to by go u Ciebie skreśliło od razu ?

Gość kocham muzykę
Pracuję, chodzę na basen, często jeżdżę na rowerze. Mateusz1991 wolałabym dać takiemu szansę, niżeli temu co tylko o imprezach myśli.