Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki jeden ziom :Ph

Slub za kilka tygodni, jeszcze nie wspolzylem z moja przyszla zona

Polecane posty

Gość Taki jeden ziom :Ph

Jestem bardzo jurny, penis po masturbacji potrafi mi jeszcze stac dlugo, mam niewiele ponad 20 lat, tak sie zastanawiam kiedy skoncze, bo jestem mocno wyposzczony, no i pewnie nie skonczy sie na jednym wytrysku. Mieliscie tak? Chyba bedziemy sie bzykac caly pozostaly kawalek nocy no i do poludnia dnia nastepnego... Ciekawe, czy zdaze sie zaspokoic. Jak to u Was bylo?

świetnie.Ale w twoim przypadku po tym co piszesz sam jestem ciekaw

Gość mateusz.koolas@wp.pl
a widziałeś już ją na golaska? Czemu nie kochaliście się? Toć wyglądasz mi na takiego ( z tego co piszesz) co wali jak opętany.

Gość funpack
żałosny a jak panna ma motylka to spierdolisz ze ślubnego lóżka?Wymyśl coś lepszego bo to jest cienkie jak rzadkie gówno czyli sraka

do żony autora: nie trzeba brać do domu całego prosiaka dla jednej kiełbaski ;) A tak serio... może sie okazać, że z nocy poslubnej wyjdzie spektakularna klapa... i tak codziennie :) Żeby kupić wygodna kanape trzeba wczesniej na nie troche posiedziec, poleżec... inaczej może w duupsko gnieść.

hahaha slub w planach a seksu nie bylo? Nie kupuje sie kota w worku, moze ona ma penisa?

Gość agrafffkaaaa
ja tak mialam i z moim Panem jesteśmy 7 lat po ślubie szczęśliwym, szanującym się małżeństwem z częstym i szalonym seksem mój mąż też był wyposzczony w noc poślubną... seks był niezapomniany, mimo, że początkowo troszkę bolało

Gość Goska z Kielc
Czesto sie spotykam z opinia, ze pary nie wspolzyjace do slubu maja szczesliwsze zycie. Nie wiem co to ma do siebie... Moze bardziej na siebie czekali...

Gość Helga43535
no to bedzie jazda sie chlopie zajedziesz pamietaj, ze kobieta moze wiecej ;)