Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moorland

Nie mów pannie młodej :)

Polecane posty

Oglądał ktoś może program "don't tell the bride" (nie pamiętam jak przetłumaczyli tytuł w Polsce). Generalnie chodzi o to, że para dostaje 12 tysięcy funtów, ale pod warunkiem, że facet zorganizuje wszystko wliczając suknie ślubną. Zgodziłybyście się na coś takiego? :)

Gość no coz.............
Znam to, ale wersje niemiecka pod tyl. "Sags nicht der Braut". Znam gust mojego faceta, i mysle, ze moglabym na nim polegac, jest przewaznie bardzo dobry:)

BSA - jak ktoś ma taki kaprys to tak robi :) no cóż ... - mnie zastanawia, że np. niektórzy faceci nie wiedzą jaki krój sukienki się ich partnerce podoba. :D

Gość idiotyczny program
na pustych idiotek idealnie pasuje fiku mikuu

no, najwyraźniej niekoniecznie :P Dzisiaj na really są powtórki starych odcinków, jedna dziewczyna się popłakała - wszystko jej się nie podobało. Inna z kolei była zachwycona każdym małym detalem :)

u mnie na bank byłoby wesoło - o ile trafiłby z rozmiarem sukienki to bym się nie przejmowała :P

Bo lubię o tym myśleć :) Nie mam parcia, żeby brać ślub już teraz. Za parę lat się za to weźmiemy, ale jak najbardziej podoba mi się sam pomysł :)

Maciek - olać takie firmy :D Samemu lepiej. Ciapelek - wystąpisz w roli głównego dania, pasuje? ;)

Jak był dobrze zorganizowany. Mnie się w tym programie podoba jak faceci wybierają sukienki. Najlepszy przykład: sama panna młoda oglądała suknie 2 godziny, jej facet wybrał sukienkę w niecałe 20 minut i się jego przyszłej żonie bardzo podobała :D

czyli wszystko co pozwala na doczepianie się do szczegółów :P Fiku - i dobrze, jeżeli raz w życiu można pomarudzić i być wybrednym to przed ślubem :P