Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebująca !!!

pomódlcie się za mnie

Polecane posty

Gość potrzebująca !!!

jutro idę zanieść cv do miejsca, w którym bardzo chcę pracować. zbyt długo jestem bezrobotna i nie mam już sił....chcę w końcu czuć się wartościowo i kobieco

Gość wyszlam za mąż zaraz wracam
powodzenia 🌻

Gość potrzebująca !!!
muszę mieć tą pracę !!!

Gość rozwiązły ksiadz proboszcz
nie musisz, tylko chcesz :) ale powodzenia

Gość Ekspedyt
sama sie pomodl do Ekspedyta; jest niezwykly:) naprawde

Gość kacha8883333
ja tez bym baaaaardzo chciala dostac prace tam gdzie dzisiaj bylam. masakra z ta robota ogolnie:/

Gość potrzebująca !!!
dzięki

Gość co wy gadacie?!
no jak masakra przecież mamy zieloną wyspę i wszystkim żyje się lepiej!:D

Gość Teo t0riate
Święty Michale Archaniele, broń nas w walce. Przeciw niegodziwości i zasadzkom złego ducha bądź nam obroną. Niech go Bóg poskromi, pokornie błagamy, a Ty, Książę Zastępów niebieskich mocą Bożą strąć do piekła szatana i inne duchy złe, które na zgubę dusz krążą po świecie. Amen. * * * Święty Michale Archaniele, który wraz z Aniołami zwyciężyłeś szatana w niebie, dopomóż nam zwyciężyć go na ziemi.

Gość teoretyk 22
Doświadczenie wielu ludzi wskazuje że modlitwy do Boga sa nieskuteczne. Modlisz się, modlisz i głucha cisza. Może spróbuj się pomodlić do Diabła. Obiecaj w myślach że jak dostaniesz tą robotę to poderwiesz w pracy najbardziej spokojnego, żonatego faceta i spróbujesz rozbić jego małżeństwo. A nóż Diabeł zapali ci zielone światło...

Gość anielica z naszego nieba
teoretyk- idź precz, szatanie!!!

Gość Teo t0riate
Anielico grzeszysz obrażasz boga tymi słowy, oddaje Twoją zgubioną dusze modlitwie. Ojcze nasz, któryś jest w niebie: święć się imię Twoje, przyjdź Królestwo Twoje, bądź wola Twoja jako w niebie, tak i na ziemi. Chleba naszego powszedniego daj nam dzisiaj. I odpuść nam nasze winy, jako i my odpuszczamy naszym winowajcom. I nie wódź nas na pokuszenie, ale nas zbaw ode złego. Amen.

Gość Teo t0riate
Teoretyku, zostaniesz ukarany za te słowa, bóg jest cierpliwy dla takich osób ale i tak zejdzie na Ciebie klontwa poprzez którą Trójca święta będzie chciała Twojego nawrócenia.

Gość Teo t0riate
Oddaje wam modlitwe, a raczej wyznanie wiary zagubione dusze. Wierzę w jednego Boga, Ojca Wszechmogącego, Stworzyciela nieba i ziemi, wszystkich rzeczy widzialnych i niewidzialnych. I w jednego Pana Jezusa Chrystusa, Syna Bożego Jednorodzonego, który z Ojca jest zrodzony przed wszystkimi wiekami. Bóg z Boga, Światłość ze Światłości, Bóg prawdziwy z Boga prawdziwego. Zrodzony a nie stworzony, współistotny Ojcu, a przez Niego wszystko się stało. On to dla nas ludzi i dla naszego zbawienia zstąpił z nieba. I za sprawą Ducha Świętego przyjął ciało z Maryi Dziewicy i stał się człowiekiem. Ukrzyżowany również za nas, pod Poncjuszem Piłatem został umęczony i pogrzebany. I zmartwychwstał dnia trzeciego, jak oznajmia Pismo. I wstąpił do nieba; siedzi po prawicy Ojca. I powtórnie przyjdzie w chwale sądzić żywych i umarłych, a Królestwu Jego nie będzie końca. Wierzę w Ducha Świętego, Pana i Ożywiciela, który od Ojca i Syna pochodzi. Który z Ojcem i Synem wspólnie odbiera uwielbienie i chwałę który mówił przez Proroków. Wierzę w jeden, Święty, powszechny i apostolski Kościół. Wyznaję jeden chrzest na odpuszczenie grzechów. I oczekuję wskrzeszenia umarłych. I życia wiecznego w przyszłym świecie. Amen.

Gość Teo t0riate
Allium, jeszcze nie jest za późno, codziennie oddawaj się tej modlitwie, prosze odrazu jak wstaniesz to módl się. Wierzę w Boga Ojca Wszechmogącego, Stworzyciela nieba i ziemi, i w Jezusa Chrystusa, Syna Jego Jedynego, Pana naszego, który się począł z Ducha świętego, narodził się z Maryi Panny, umęczon pod Ponckim Piłatem, ukrzyżowan, umarł i pogrzebion, zstąpił do piekieł, trzeciego dnia zmartwychwstał, wstąpił na niebiosa, siedzi po prawicy Boga Ojca Wszechmogącego, stamtąd przyjdzie sądzić żywych i umarłych. Wierzę w Ducha Świętego, święty Kościół powszechny, świętych obcowanie, grzechów odpuszczenie, ciała zmartwychwstanie, żywot wieczny. Amen.

Gość poncki piłat
odpierdolta się odemnie i nie uzywajta imienia na daremno

Gość teoretyk 22
Przepraszam, zrozumiałem swój błąd, jeszcze raz przepraszam, z rzeczy wielkich, świętych nie można drwić, też będe oddawał się modlitwie ku uzdrowieniu mojej duszy.

Gość teoretyk 22
Alium przestań jesteś grzesznikiem i poprzez Twój bunt chcesz zbliżyć się do Boga, niewstyć się tego i módl się, podszywaczu Poński Piłacie przesadziłeś palec Boży Ciebie też dotknie w celu uzdrowienia, jeśli Twoja żona, matka, ojciec bądź ty dostaniesz np. raka to może być sygnał do nawrócenia, Bóg używa też różnych sygnałów do niedowiarków.

Gość poncki piłat
to ja wysyłam ci sygnał zeby ci juz nigdy nie stanął

Gość poncki piłat
Sorki, ja tylko tak sobie robiłem jaja, niebierz tego poważnie.

Gość poncki piłat
To nie ja to jakiś podszyw ten nademną, ja już nie będe żartował na kafe.

Gość poncki piłat
idżta się ruchac wszystkie

Gość Teo t0riate
Poco te słowne przepychanki, nielepiej się wspólnie pomodlić?

Gość poncki piłat
to zaczynajmy,niech ktoś zapoda tekst

Gość poncki piłat
Wszechmogący Ojcze, który jesteś w niebie, Już z rana wznoszę me serce do Ciebie. Tyś mnie zachował od złego tej nocy, Udziel i we dnie swej Boskiej pomocy. Niech żadnym grzechem nie skalam mej duszy, Oddal ode mnie szatańskie pokusy. Niech myśli, słowa i czyny dnia tego Wciąż głoszą chwałę Imienia Twojego.

Gość poncki piłat
kto nastepny ?