Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhgj

co sadzicie o tym?

Polecane posty

Gość dhgj

Ponawiam swoj poprzedni temat tylko ze troszke sie pozmienialo. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5244146& start=0 Dostalam ten okres w nocy z soboty na niedziele ale jakos dalej mnie cos martwi. Niby wyglada na okres, jest caly czas ale wydaje mi sie jakos mniej. Chociaz nigdy nie mialam zbyt obfitych miesiaczek ale ten mnie jakos meczy nawet nie boli mnie brzuch, ani troszke a przewaznie pierwszy dzien mialam bole, czasem lekkie ale byly czesto a teraz nic. Boje sie troche, jestem straszna panikara, czy to moze byc ciaza? Nie ma duzego prawdopodobienstwa bo moj facet nigdy nie konczyl bez gumki ale zawsze jakies male prawdopodobienstwo zostaje. Jak sadzicie? Jak ten okres w ciazy wyglada?

Gość katarynka21
ja tak mam juz 2 miesiac skapy okres i plamienia brazowe zrobilam bete to nie ciaza , bylam u gina i powiedzial ze to zaburzenia hormonalne

Gość dhgj
No wlasnie tez probuje sobie to tak tlumaczyc ze zaburzenia hormonalne, ze moze przez stres bo w tym miesiacu sporo go bylo, jestem ostatnio nawet w ciaglym stresie ale nie wiem boje sie: troche:( i co przepisal Ci cos?

Gość dhgj
a jesli chodzi o te plamienia brazowe to mialas tak jak ja ze przed okresem?

Gość katarynka21
ja te plamienia mam tak na 5 dni przed okresem , wczesniej ich nie mialam, nic mi nie przepisal teraz znow ide na wizyte zobaczyc czy wszystko ok:)

Gość dhgj
A nie balas sie ze to jednak moze byc ciaza? No chyba ze nie mialas powodow zeby sie bac. Te zaburzenia to cos powaznego? Co bylo tego przyczyna w Twoim przypadku? Jakis stres?

Gość katarynka21
bardzo sie balam ale zrobilam 2 razy bete i mialam pewnosc ze nie.Tak, u mnie mysle ze te krwawienie skape bylo zwiazane z tym stresem o ciaze wlasnie.Dzis dostalam juz normalny okres i jest ok:)