Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hardwoman

CHCĘ PRZYTYĆ !!!!

Polecane posty

Gość hardwoman

ważę 45 kg przy 164 cm wzrostu. Mam 19 lat. Do lipca pragnę przytyć 5 kg ale nie wiem jak to zrobić Tak wiem - jeść. Tyle że ja jem i to dużo a tu dalej nic. Zawsze byłam szczupła (geny?). Ale jednak te 5 kg by mi się przydało. MA KTOŚ TAK? ALBO KTOŚ PRZYTYŁ PO CZYMŚ SZCZEGÓLNYM?

-malo ruchu -duzo slodyczy i fast foodów -nie uprawiaj sportu -najadaj sie na noc -pij odzywki dla sportowców

Gość hardwoman
ruch wykluczyłam rok temu, (nie że całkiem, chodzić chodzę :P) jem fast foody , słodycze, ale odzywek dla sportowców nie tykam uważam ze to nie zdrowe. może ktoś zna jakąś specjalną dietę? tzn. jakieś produkty które można by wprowadzić do jadłospisu aby zwiększyć liczbę kalorii ? :D

Gość proste54545
ja bym na twoim miejscu wpierrrdalała zarcie z mcdonalda kfc + słodycze i nie ruszała dupy sprzed kompa

Gość daj spokój i już
Nie musisz przytyć,masz dobrą wagę,nie przesadzaj,ja w wieku 30 lat ważyłam 47kg przy 170 cm wzrostu i wygladałam znakomicie.

Gość kjhnlvk
Mam 20 lat, wzrost ten sam jeszcze 3 miesiące temu wazylam 45 kg, nigdy nie mogłam przytyć, chociaz zawsze jadłam ile chciałam. Ostatnio zaczęłam się strasznie objadać, ciasta, czekolady, piwko, porządne obiady i przytyłam do 50 kg. I najgorsze jest to, że sie źle teraz z tym czuje. Wole miec dalej swoje 46 i objadać sie ile wlezie ;) Fakt, że mam teraz więcej krągłości, ale najwięcej przeciez odkłada się na brzuchu a to nie wygląda estetycznie, co nie zmienia faktu, że dalej jestem szczuplaczkiem, tylko bardziej zaokrąglonym :p Nie martw się z czasem przytyjesz ;)

Gość hardwoman
nie to że się martwię, ale mam takie szczęście że kg odkładają mi sie w pupe i uda, a chciałabym je miec jeszcze troszkę większe :P jeszcze jakies propozycje ? :)

Gość kjhnlvk
ćwiczenia, na wzmocnienie miesni, a nie objadanie na zwiekszenie tłuszczu :P