Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdepowiedziafszy

co sądzicie o Szczecinie?

Polecane posty

Gość prawdepowiedziafszy

...

Gość prawdepowiedziafszy
śmierdzi rybą

Gość prawdepowiedziafszy
yhy to prawda podszywie

szczerze nie polecam zrobiła się z tego miasta wieś z tramwajami. Praktycznie zlikwidowano cały przemysł dość wysokie bezrobocie.

Gość gruszkka
jedna wielka wiocha z samymi centrami handlowymi, a jeśli chodzi o pracę? heh jak szukać to w kaskadzie, galaxy, molo itp. Inżynier pracuje jako kierowca w komunikacji miejskiej, śmiech na sali. Ci z góry powinni się wstydzić.

Gość adibi
a ja sadze ze jest to zielone, niezatloczone miasto z dusza. jak ktos chce centrum wszystkich rozrywek i kultury to do wawy. szczecin jest ok

Gość adibi
i nawet ludzie pracuja w zawodzie. i niezle sie maja

Gość pattatara
Mieszkam w Szczecinie i niestety nie moge zareklamowac swojego miasta.Globalna wiocha same centra handlowe ubostwo brak pracy ogolnie miasto zapomniane przez wszystkich wlodarzy pPolski.Niestety....

adibi ciekawe kto pracuje w zawodzie? chyba ten co ma znajomości, ta co da d**py. Liczą się znajomości. Byłam na stażu w państwówce i wiem jak wyglądają rekrutację tzw. konkursy. Z góry wiadomo kto wygra, pic na wodę.

Gość szcz moje miasto
ludzie troche niemili, ale to w polsce normalne :D

Gość adibi
lietta ale nie musisz mnie obrazac, ja za prace dupy nie dawalam. i calkiem niezle sobie radze. jestem filologiem...i to nie germanskim hehe tylko ang. i nie zgodze sie ze wiocha z galeriami handlowymi. piekne, dzikie przyrodniczo miejsca w zasadzie w obrebie miasta, niezla komunikacja (sa korki ale nie takie jak gdzie indziej), edukacja artystyczna ma sie szczegolnie dobrze, blisko do niemiec na zakupy ;) ale jak komus nie pasi to coz...

adibi ja Cię nie obrażam. Owszem są zawody po których zawsze się dostanie pracę...tylko ile ich jest??? znam wielu ludzi którzy nie mogą znaleźć pracy w zawodzie...tym bardziej świeżo po studiach. Jesteś szczęściarą.

A jeśli chodzi o przyrodę to faktycznie...szczególnie puszcza bukowa