Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DajGłos

Jakie głośniki do komputera polecilibyście?

Polecane posty

Gość DajGłos

A więc- chcę się wreszcie wyswobodzić od moich głośników za 20zł :P Dźwięk koszmarny, bassu zero, no ale coż oczekiwać. Poszukuję dobrych głośników, wiadomo, nie jakieś za 500zł. Wyszukałam LOGITECH X-530. Co o nich sądzicie?

tak sie składa że akurat z takich korzystam od 6 już lat. powiem tak- za taka cenę, chyba nie masz nawet co próbować szukać czego innego. Co prawda żaden z tego hi-end, ale dają rade :) A i logitech x-230 wystarczą jeśli masz nieduży pokój albo oglądasz mało filmów :)

Wolałbym zakupić używany wzmacniacz do 150zł i jakieś głośniki do 300-400zł za komplet. Jeśli jednak mają być to typowo komputerowe to logitech może być ew było coś w drewienku od ModeCom.

A jeśli chodzi o jakieś kolumienki stereo, to Solo 6c, albo 7c, ale to trochę chyba przekracza Twój budżet :P

Gość DajGłos
Filmów oglądam niewiele, chodzi o muzykę. Towarzyszy mi 24h

Microlab solo 6c, na prawdę miażdżą wszystko w swojej klasie, no ale jeśli chodzi o głośniki typowo komputerowe, to logitechy będą okej :)

Gość gość
jeśli o mnie chodzi to ja postawiłam na takie http://www.i-box.pl/g%C5%82o%C5%9Bniki/132-seattle.html i jestem z nich bardzo zadwolona, dobra jakość dźwięku, a to jest najważniejsze, poza tym nie da się ukryć, że bardzo ładnie się prezentują.

Gość biedroneczkaaaaaa
zależy jaki to jest komputer, no i też jakie masz wymagania. Ja szukam głośników do swojego laptopa i muszę powiedzieć, że zależy mi przede wszystkim na tym, żeby nie były za duże, nie zajmowały za dużo miejsca, ale też była dobra jakość dźwięku. A te z iboxa prezentują się bardzo fajnie i ciekawie.

Gość Fruzia79
Wszystko zależy od komputera i od tego jaką kwotę chcesz na nie przeznaczyć. Tutaj masz spory wybór głośników http://www.nextco.pl/ i różnorodność w cenach więc powinieneś dobrać coś odpowiedniego.