Gość dermannnn Napisano Czerwiec 4, 2012 Witam mam na imie Dawid mam 32 lata. kazdy z was powie no tak, taki dojrzaly facet , a szuka pomocy tutaj. Otoz tak, zreszta nie wiem co mam sadzic o jej zachowaniu. Zerwalismy miesiac tamu, dlaczego otoz dlatego bo jak mi powiedziala, nie czula sie kochana, nie przytulalem jej tak jak tego chiala. Nie mowilem slodkich slow itp, z sexem tez mielismy problem bo,staralismy sie o dziecko i z tego stresu ze z miesiac na miesiac,nie wychodzi stracilem zapal. Kocham ja i bede kochal, nie da sie z dnia na dzien z mies na miesiac nie kochac kogos, za ktorego chcialo sie wyjsc i to juz we wrzesniu. Wiem co zrobilem zle, bylem zbyt leniwy,ociezalo zero zapalu. Kobieta to potrzebuje , teraz wiem ale czasu nie cofne. Nadal mieszkamy razem,bo mamy kontrakt do konca roku z wynajetym domu,wiec mysle ze jest szansa ze do mnie wroci, ale czy ona tego chce??. Otoz w sobote bylismy u jej rodzicow na urodzinach. Spytala sie czy jedziesz czy nie, a ja na to ze chyba nie wypada jechac bo jak mam jechac jesli jestesmy teraz kolego kolezanka. A ona myslalam ze wlaczysz o mnie tak jak powiedziales. Staralem sie przes ten okres wyrwac ja , a to do kina , a to na spacer ale w ciagu tego miesiaca bylismy tylko raz na spacerze i raz w kinie. Teraz spotyka sie se swoim bylym,ale jak to mowi to tylko przyjaciel, ale dorwalem jej tel i przeczytalem smsy, to pisala do niego kotek. Czy kotek to jeszcze przyjaciel czy cos wiecej?? Powiedzcie mi czy mam dalej sie starac o nia, tak Kocham ja i to bardzo, ale jesli bede sie staral tak jak teraz a widzac ze ona juz mi nie ufa,to bedzie mi ciezej z kazdym dniem o niej zapomniec. David Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach