Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Euro nie spoko

Nie interesuje mnie EURO 2012 - czy jestem dziwna???

Polecane posty

Gość Euro nie spoko

będę jak tylko możliwe omijać city 🖐️

Gość Euro nie spoko
nie potrafię kibicować obcym drużynom a na naszych nie ma co liczyć

Gość jkjjkkjj
Nie. Ja nawet nie wiem kiedy, kto z kim, ile razy, kto gra, czy wszyscy także ok. Ja wiem tylko koko koko

Gość rehtrhtrhre
kobiete zrozumiem jesli nie bedzie ogladala meczów na euro (chociaz to i tak jakas glupia dziwka a nie kobieta..) ale jesli jakis facet by mi powiedzial w twarz ze sra na pilke i nie bedzie ogladal euro to odrzau kopy na morde takiego pedala !!

Gość frrttyh
dokładnie zajebałbym a potem pedały i inne geje z takich związków się rodzą ja obejrze 11meczy w fazie grupowej i wszystkie ćwierć,pół i finał

Gość Wang Jin Rei und Shun Di
USA 2099!

Gość Euro nie spoko
ulżyło mi:) ale przyznam, że jak się do tego przyznaję w realu, to ludzie na mnie dziwnie patrzą:P mama mi dzisiaj zwróciła uwagę, że powinnam zamontować na samochodzie flagę :O

Gość frrttyh
matki trzeba się słuchać myślę, czy nie kupić takich skrzydeł husarskich żeby Niemcy zobaczyli z kim mają do czynienia

jak bylam mala i jezdzilam do dziadkow na wakacje to czesto jak byly mecze to siadalismy cala rodzina, znaczy sami faceci, wujkowie kuzyni i dziadek, i ogladalismy mecze. ja lubie ogladac ale nie interesuje sie kto z kim o co i gdzie a jak Casillas gra to sama przyjemnosc :)

Gość Euro nie spoko
widziałam te skrzydła w tv - myślałam, że padnę :D ale jak ktoś lubi :)

Gość AntyEuro
Nie interesuje mnie to kompletnie. Nie wiem kiedy się to całe g... zaczyna, kto i gdzie gra ani kiedy się to skończy. Mam to po prostu głęboko gdzieś :) Najlepiej, kazać Poloczkom robić do 67 roku życia i walnąć im "czaderskie euro" wtedy się tym zajmą i będą siedzieć cicho. Smutne ale prawdziwe.

Gość Aszlej
o widać, że patriotka ja nie mógłbym być z autorką tego tematu zbyt duża przepaść nas dzieli

Gość germanistka86
Mnie to też zupełnie nie interesuje. Nie jesteś autorko sama;)

Gość germanistka86
Śmieszny Student nie chce Cię zasmucać, ale sam nim jesteś, bo wypisujesz w necie takie pierdoły, że głowa boli.

Gość stttefek
nie obchodzi mnie to zbytnio i nie obejrzę żadnego meczu, a jestem zdrowy facet. z gejami nic nie mam wspólnego. dla mnie gdy facet siedzi i ogląda przez 1,5h 22 spoconych mięśniaków biegajacych po boisku to conajmniej zajeżdża pedalstwem...

Gość AntyEuro
Bycia patriotą nie mierzy się zainteresowaniem piłką nożną tylko miłością do ojczyzny. Miłość przejawia się zainteresowaniem o jej dobro, a nie sądzę by EURO 2012 przyniosło Polsce i Polakom cokolwiek dobrego poza ośmieszeniem nas. Tyle w temacie.

Gość Aszlej
steffek ty jesteś gorszy od geja boś volksdeutsch

Gość facett.1986
a mnie to kompletnie nie interesuje, nawet do niedawna nie wiedzialem ze jest jakies euro, w zasadzie nic mi to nie mowi, ale ja jestem z tych, co nigdy w zyciu nie obejrzeli meczu pilki noznej i nie zamierzaja :) A inni niech se oglądaja, nic do tego nie mam, ale tez nie mam z tym nic wspolnego