Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to zrozumieć??

Zostawiłam chłopaka a ten związał się z dziewczyną swojego najbliższego przyjaci

Polecane posty

Gość Jak to zrozumieć??

ela? Przyjaciel się załamał. Chłopakowi złamałam serce ale odetchnęlam z ulgą jak się dowiedziałam że ma dziewczynę, ale jak się dowiedziałam która to spadłam z krzesła, ja wiem że w miłości wszystkie chwyty dozwolone, jednak czy na pewno? Zwłaszcza że to nie była miłość od pierwszego wejrzenia a jakby na pocieszenie. Ktoś zrobił podobnie?

Gość fgbfhnfgnjfj
znam podobna sytuacje ale duzo gorsza- bo jest dziecko ktore nagle zostalo rozdzielone z ojcem, najlepsi wieloletni przyjaciele, ale to samo zycie

Gość komputerowy
Ja tak zrobiłem i co?

Gość no nie wierze
ja też tak miałam niedawno nie uważasz ze to żałosne? jeszcze kumplowi pod... laskę? gdzie honor?\ z poczatku pytałam gdzie cholerna żałoba po mnie teraz tylko już o honor tak bo facet który zabiera się za dupę kumpla jest jak laska sypiająca z mężem przyjaciółki kurwa to kurwa

Gość komputerowy
tylko ja nie kumplowi tylko tak na "rewanż"

Gość jeszcze dziecko to koniec
w zyciu bym czegos takiego nie zrobil

Gość no nie wierze
rewanż kurwa słabo w moim wypadku może i też rewanż- na mnie ale to on stracił raz mnie dwa kumpla trzy honor cztery godność bo nigdy o niej dobrze nie mówił a teraz poświęcił na szali przyjazn, miłość i jeszcze swoje własne ideały

Gość wyluzowany
eee tam pierdolicie a jak laska była ładna i chętna to co ?

mnie tez szmata ostatno serce zlamala ale nie mam zadnej na pocieszenie tez bym tak chcial

Gość wyluzowany
zarwij do koleżanki

Gość wyluzowany
jak to której najładniejszej :D

Gość Michnik Mihnick MnichNICK
Straszne!

tak sie sklada ze ta co mi zrobila miazge emocjonalna to moja bardzo dobra znajoma dluuugo to kwitlo i bylem pewiem ze sama tego chce a tu huj jak mur

Gość wyluzowany
to kiepskie znajome eee tam znajdziesz jeszcze dobra laskę chyba

"Zwłaszcza że to nie była miłość od pierwszego wejrzenia a jakby na pocieszenie." Skąd wiesz, że na pocieszenie? A może już od dawna podobała się twojemu eks? Przecież on nie ukradł temu koledze dziewczyny. Do tego trzeba dwoje ludzi i z tego co widać to dziewczyna chciała się z nim związać.

Gość wyluzowany
a jak nie to olać je masz redtuba

Gość no nie wierze
to znaczy że to jest spoko? ja nie wiem ostatnio mi ktoś mówił że faceci szybko sobie radzą- idą do innej dupy a laski rozpamiętują może to i racja bo ja raczej bym tak nie mogła jak on zrobił to kochasz kogoś a potem pyk-pstryk i jesteś z kim innym to nie kurestwo? nawet moje wyro nie ostygło

Gość wyluzowany
Cheap wine queen Dokładnie nie wiem czemu zawsz wszystko na facetów to ta laska była w związku i nasrała na tamtego a nie ten co do niej podbijał to ta laska znała i była z tamtym a nie ten podbijający ta laska to idiotka i tyle ale może jest ładna i wszyscy chą ja zaruchać co zrobić :D

Gość no nie wierze
i co z tego że ona chciała? szlag mnie trafia jak myślę że on bywał u nich na piwie a ona jarała się nim już wtedy nawet nie myślę że on nią a co z uczuciami?

Gość no nie wierze
nie jest nawet ładniejsza... może ma lepszą dupę bo młodsza ale ryj kaprawy eks się zwykł z niej nabijać to znaczy że wystarczy wam ładna, wypinająca? wy nie macie więcej potrzeb?

Gość wyluzowany
no nie wierze no widzisz ty jesteś sama a on ma kobietę która tuli go w nocy , pokocha się z nim poprzytula a ty tylko żyjesz ich życiem a on jak widać świetnie sobie radzi bez ciebie, myślałaś że jesteś niezastąpiona to się pomyliłaś tamta laska pewnie jest lepsza od ciebie i tyle

Gość no nie wierze
ja myslę że wy chuje nic nie doceniacie :P ale wolę bez obelg podyskutujmy raczej kulturnie

t wez sie zamknij ja swoja bardzo dobra zawsze i wspieralem a jak trzeba bylo to opierdalalem ufala mi bylismy blisko kurwaaa zaczelem dla niej zmieniac w swoim zyciu to co jej nie odpowiadalo a ona do mnie ze mam tak robic dalel ALE huj z tego bedzie daj i sraj szmaty ajebane

Gość wyluzowany
prawda jest taka że to ona go ma w nocy a nie ty

Gość wyluzowany
bo kobiety są chciwe w życiu i związku też ...